Nog geen lid van Dorpscoöperatie Hengevelde? Meld je snel aan!

Het is alweer even geleden en sommigen van ons leven al weer naar de volgende toe: de Zomerfeesten. Het was weer zeer geslaagd!

Op vrijdagavond stonden wij als dorpscoöperatie Samen Hengevelde bij de poort om nog meer leden te werven. En dat is best goed gelukt! Maar heb jij je nu nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog via onze website samenhengevelde.nl.

Hieronder zie je de verdeling van de leeftijdsgroepen in Hengevelde en de verdeling van de leeftijdsgroepen van de leden van de Dorpscoöperatie. We zien dat vooral de jongste groep nog ondervertegenwoordigd is. Jammer, want de jeugd is ook hier de toekomst! Meld je dus aan en laat je stem horen!

Als Dorpscoöperatie komen we op voor de belangen van ALLE Hengeveldenaren. Ieders stem is dus belangrijk, nu en in de toekomst! Of het nou gaat om wonen (kavels voor starters en senioren), sport- en cultuur (Multifunctionele Accommodatie), onderwijs, voorzieningen voor jong en oud, veiligheid in het dorp… Hoe meer leden de coöperatie heeft, hoe sterker we als gemeenschap staan om samen met de gemeente en andere overheden onze doelen en wensen te realiseren.

Zorg dat jouw leeftijdsgroep, buurt of straat ook goed vertegenwoordigd is, meld je aan en laat je stem horen. Samen voor een leefbaar Hengevelde! Ben jij 16 jaar of ouder, sluit je dan aan en word lid voor maar 5 euro per jaar via samenhengevelde.nl.

Hengevelde realiseert, Dorpscoöperatie faciliteert
Als dorpscoöperatie proberen we vooral te faciliteren en voeren we in principe niet zelf uit. Dat kan Hengevelde zelf immers heel goed. Heb jij een goed plan om de leefbaarheid te verbeteren, nu of in de toekomst? Laten we samen kijken wat wij kunnen doen om te ondersteunen of dingen samen te brengen. Hengevelde realiseert, Dorpscoöperatie faciliteert!