Samen sterk in Hengevelde

Hallo, mijn naam Stijn Jonker. Ik ben 24 jaar en woon al m’n leven lang, samen met mijn ouders en broer Lars, in Hengevelde aan Het Huneveld. Ik werk in de chemische industrie als Process Engineer bij BYK Netherlands in Deventer.

Penningmeester Dorpscoöperatie Samen Hengevelde
Op 8 maart werd de nieuwe Dorpscoöperatie Samen Hengevelde gepresenteerd. Naast het oprichtingsbestuur, presenteerden zich Patrick Goorhuis als de nieuwe voorzitter, Petra Hoesstee als secretaris en Inge Broshuis als bestuurslid. Maar waar het nog aan ontbrak was een penningmeester. Toen Patrick mij hiervoor vroeg, leek het me direct leuk om dit te doen. Wel had ik nog enkele vragen over wat er precies van me verwacht werd. Toen dit duidelijk was, heb ik Patrick gebeld en gezegd dat ik me hiervoor graag wil inzetten.

Sportief in en om het veld
In Hengevelde ben ik vaak te vinden bij de voetbal. Als leider van de JO15-2 op zaterdag, wat ik erg leuk vind. Zelf speel ik in het 4de en ja oké, toegeven: ik ben fanatiek sponsor van de kantine op donderdag en zondag ;). Ook zit ik al een paar jaar bij Carnavalsvereniging De Höftemennekes.

Duurzaam Hengevelde
Wat mijn doel is binnen de dorpscoöperatie? Op de eerste plaats mijn rol als penningmeester goed vervullen binnen de dorpscoöperatie. Daarnaast wil ik bijdragen aan de duurzaamheid van Hengevelde. Ook vind ik belangrijk dat het in de toekomst voor iedereen een net zo leuk dorp blijft als dat het nu is!

Word lid en doe mee
Hoe meer leden de Dorpscoöperatie heeft, hoe sterker we als gemeenschap staan. Samen met de gemeente en andere organisaties weten we onze doelen en wensen zo beter te realiseren. En wist je dat iedereen van 16 jaar en ouder lid kan worden? Het lidmaatschap is dus niet beperkt tot één persoon per huishouden.

Nog geen lid? Aanmelden kan via www.samenhengevelde.nl.