Woonrijp maken De Marke III fase 1, Hengevelde

Reageren op voorlopig ontwerp tot 21 juli

Het voorlopig ontwerp voor het woonrijp maken van De Marke III fase 1 in Hengevelde is klaar. Vanaf 30 juni zijn de tekeningen te vinden op de website van de gemeente en op 8 juli is er een inloopmoment.

Op dit moment wordt de aanbestedingsprocedure voor het woonrijp maken voorbereid. Het woonrijp maken begint naar verwachting in het najaar van 2021 en is, als alles meezit begin 2022 klaar. Hierover volgt later meer informatie.

Reageren op voorlopig ontwerp

De tekeningen voor het woonrijp maken, zijn in te zien op de website van de gemeente www.hofvantwente.nl vanaf 30 juni. Een reactie sturen kan tot uiterlijk 21 juli 2021.

 

Inloopmoment

Op donderdag 8 juli 2021 is er een inloopmoment van 18.30 tot 20.00 uur op bouwplan De Marke III fase 2. Daar kunnen vragen worden gesteld aan medewerkers van de gemeente die op dat moment aanwezig zijn. Het informatiepunt staat op 8 juli ter hoogte van de bouwketen van Dura Vermeer.

Meer informatie

Contactpersoon is de projectleider uitvoering, M. Harbers, tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585 of per email op m.harbers@hofvantwente.nl