maandag, 04 augustus 2014 06:00

Oude foto Sportpark Rupert's erve opgedoken

Geschreven door

De foto werd vorige week ingestuurd die de foto terugvond in zijn fotoarchief. Uiteraard willen we u deze niet onthouden. Het exacte jaartal is niet bekend, maar het zal begin jaren 70 zijn geweest. Het was vlak na de verhuizing (1971) van het terrein van de familie Assink aan de Diepenheimsestraat naar de Bretelerstraat, alwaar WVV'34 nog altijd gevestigd is. Op het eerste oog lijkt er niet veel veranderd, toch zijn er wel degelijk verschillen. Onder andere werd de kantine fors uitgebreid, naast de twee huizen op de achtergrond waar de families Rupert en Ter Huurne wonen zijn meerdere huizen gebouwd en het huis uiterst links op de foto is reeds afgebroken en is een nieuwe woning gerealiseerd. Ook het echte gras op het hoofdveld is enkele jaren terug vervangen door kunstgras. Hieronder de foto van de huidige situatie. 

Heeft u nog oude foto's van Hengevelde? Stuur ze naar de redactie, uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

 

wvv nieuw

Laatst aangepast op maandag, 04 augustus 2014 18:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

1 Reactie

  • Reactielink Mark Escher zaterdag, 03 januari 2015 11:05 Geplaatst door Mark Escher

    Kantine onderin.
    Kan mij herinneren dat ik met mijn vader mee ging het zijn met zijn elftal WVV 10 of het eerste. En dan maar hopen dat hij de kantine in ging. Zodat wij lekker lang konden voetballen met o.a. Brian Wegdam ,Stephan ter Doest, Erwin Rouweler en vele anderen. Mooie tijd was dat net als nu!!

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.