Aanstaande zaterdag pre-carnavals party bij Café ‘t Kooltje!

Al wekenlang is het bezig, de Bar TakeOver van Café ‘t Kooltje. Een beugelparty, een café avond, een tiroler avond, een beerpong toernooi, je kunt het zo gek niet bedenken of het heeft de revue al gepasseerd. Duo’s als Stefan Beld en Robin Eijsink en Tonnie en Carmen Wegdam hebben het roer van Café ‘t Kooltje al een avond overgenomen. Maar aanstaande zaterdag staat er wel iets heel bijzonders op het programma: een heus carnavalsfeest barst los in het nieuwste café van Hengevelde. Tristan Peters, Jord Bouwmeester, Thijmen Walhof en Thom Hartgerink nemen het Café dan over. De vriendengroep bedacht een ludieke carnavals avond, waar alles voor uit de kast wordt gehaald. Een 14-mans dweilorkest (!) genaamd de Jigger Bigger Band komt per touring car over naar Hengevelde, om de carnavalisten daar te voorzien van de nodige carnavals krakers. 
 
Daarnaast draaien DJ’s Hartgerdrinky en Pipapeters de polonaiseplaten en zorgen Carnapaldo en Truckertje voor de meters bier. Naast al dit feest hebben ze als klapper op de vuurpijl ook nog een mystery guest uitgenodigd, welke op zaterdag avond bekend zal worden gemaakt. Wie zal het zijn?
De 14-mans dweilorkest (!) genaamd de Jigger Bigger Band komt per touring car over naar Hengevelde
 
De avond beging zaterdag 15 december aanstaande rond de klok van 19.30. Dresscode is natuurlijk carnavalskleding. Als je in je carnavalskleding komt, krijg je van barmannen Carnapaldo en Truckertje het eerste shotje gratis. Komt allen, en tot zaterdag! #ALAAF
Doe mee aan de ‘’Bar TakeOver’’ competitie van Café ’t Kooltje en laat zien dat je samen met jouw partner het beste barteam vormt. Een competitie waarin jullie samen een avond Café ’t Kooltje runnen. Wie doet dat het meest creatief, klantvriendelijk, wie zet de beste sfeer neer en haalt daarbij de hoogste omzet? Denken jullie het beter te kunnen? Prik dan op onze website een datum in de “Bar TakeOver agenda” en meld je aan! Bedenk vervolgens een thema en/of boek een artiest, kies je eigen kleding, maak je eigen playlist, etc. Kortom bedenk het maar en let’s party.. euh…. work (very hard)! En weet je wat het mooiste is? Als je nog niet helemaal tevreden bent over jullie prestaties, mag je een tweede avond prikken voor een herkansing.
De competitie eindigt op 6 juli 2019. Het winnende duo maken wij bekend op vrijdag 26 juli, tijdens ’t Kooltje Mallorca Party.

 Kijk op www.cafetkooltje.nl  voor meer informatie en het reglement. Succes!  Contactpersoon voor de ‘’Bar TakeOver’’ is Sem Kuipers, 06-13516768 of via e-mail info@cafetkooltje.nl. Voor vragen, meer informatie en inschrijvingen kan iedereen bij Sem terecht.