AAS Autoschade Hartgerink landelijk op de 3e plaats

Naast Autobedrijf Hartgerink, heeft nu ook AAS Autoschade Hartgerink een Klanttevredenheid prijs in de wacht gesleept. Autoschade Hartgerink eindigde met een gemiddelde score van 9,3 landelijk op de 3e plaats. Het team van Autoschade Hartgerink ontving deze onderscheiding uit handen van AAS. AAS kwam de medewerkers van Autoschade Hartgerink verrassen met een taart.

“Wij focussen ons volledig op klanttevredenheid en dan is het erg prettig als je daar op deze manier voor beloond wordt”, zegt Hans Wigger van Autoschade Hartgerink,. “Een tevreden klant is een blijvende klant.

U kunt met alle merken personen- en bedrijfswagens en ook caravans in ons modern uitgeruste pand terecht. Als u schade maakt aan uw auto is dat altijd even schrikken. Dan is het een vertrouwd gevoel dat wij ervoor zorgen dat uw auto onzichtbaar wordt hersteld! Als u schade oploopt aan uw caravan of auto, is 1 telefoontje voldoende. Wij herstellen uw caravan of auto weer tot in de puntjes en staan u met raad en daad bij om het papierwerk in te vullen en de zaken te regelen met de verzekering. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt uit de rapportcijfers die we krijgen.”