Annie Schreijer en CDA’ers bezoeken Ter Doest Beveiliging

"Een indrukwekkende kennismaking met een enthousiaste topondernemer uit mijn eigen Hengevelde", zo omschrijft CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik uit Hengevelde het werkbezoek dat ze met CDA-statenlid Ben Eshuis en CDA-wethouder Pieter van Zwanenburg (portefeuillehouder beveiliging Regio Twente) op vrijdag bracht aan het snel groeiende Ter Doest Beveiliging B.V.  "Wij zijn trots op gewortelde ondernemers als Stephan ter Doest en zijn vrouw Evelien. Zij zorgen voor werkgelegenheid en leefbaarheid in dorpen. Het MKB is de ruggegraat van onze economie", zegt Schreijer-Pierik. 

Er werd aan het Assink op de huidige locatie eerst gesproken over Europese en nationale wet- en regelgeving in relatie tot beveiliging, waarbij de kennis van de Europarlemetariër en de ervaring en expertise van oud-politieofficier Van Zwanenburg van pas kwamen. Ook werd de laatste beveiligingstechnologie voor bedrijf en particulier gepresenteerd. Veiligheid is ook op het platteland een steeds belangrijker thema en sinds de toename van stalinbraken en 'Boxtel' niet meer uitsluitend voor woonhuizen. TD Beveiliging verhuist naar een schitterend nieuw pand in Hengevelde, nu in aanbouw op een naastgelegen perceel. "Het nieuwe bedrijfspand van Ter Doest is een verdiende bekroning van het ondernemerschap van deze zeer gepassioneerde vakspecialist en zijn vrouw. Ik hoop dat ik me voor hen, onze regio en Nederland, voor vitale kernen met familiebedrijven kan blijven inzetten in Brussel", besluit Annie Schreijer-Pierik.

Stephan ter Doest van TD Beveiliging over het bezoek: "Vandaag hebben we Annie Schreijer, Pieter van Zwanenburg, Ben Eshuis en Sander Smit op bezoek gehad bij ons. We hebben gesproken over onder andere beveiliging in het algemeen, woonhuisbeveiliging en de toenemende mogelijkheden met camerabewaking. Natuurlijk hebben we het ook uitgebreid gehad over het binnendringen van de dierenactivisten bij een boerderij in Boxtel. Ik wist vooraf niet goed wat ik van het bezoek verwachten moest, maar het was voor mij een zeer nuttige bijeenkomst waarin toch wel naar voren is gekomen dat beveiliging een hot item is. Ik heb nog een paar mooie bedrijfsfilmpjes laten zien, een demo van het AJAX alarmsysteem en tot slot hebben we nog een bezoek gebracht aan de nieuwbouw. Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar komst en Annie veel succes wensen tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei."

Klik HIERvoor video 1

Klik HIERvoor video 2