Assink timmert aan de weg:Comedian en Back to the Sixties

VRIJDAG 16 OKTOBER:COMEDY EXPRESS, Met Thijs Kemperink, Tom Sligting,
Johan van Gulik en Felix Heezemans
 

VRIJDAG 23 OKTOBER:
REGIOBEAT‘Back to the Sixties met The Nightstars en Highway 61’

Iedereen die een avondje lekker wil lachen om grappen van een comedian uit Twente én comedians uit Amsterdam is vrijdag 16 oktober van harte welkom bij Zalencentrum Assink in Hengevelde. De bekende cabaretier/comedian Thijs Kemperink uit het Twentse Albergen zal samen met zijn comedy vrienden Felix Heezemans, Johan van Gulik en Tom Sligting zorgen voor een daverende lach.

Op 23 oktober is Back to the Sixties Twee bands die sinds de jaren ’60 menig podia bestormden in de Twentse regio en ver daar buiten, hebben anno 2015 de handen in elkaar geslagen en vormen samen het collectief ‘Regiobeat’. Tijdens een avondvullend programma nemen zij de liefhebbers mee terug naar de jaren ’60. De première vindt op vrijdag 23 oktober plaats bij Assink in Hengevelde. Hieronder verder info:

Kemperink die zijn carrière als comedian begon in het Amsterdamse Comedy Café zal verhalen over zijn jeugd in Twente en zijn hilarische avonturen in de grote stad. Felix Heezemans bijt het spits af als piepjonge comedian en fanatieke voetbalsupporter, terwijl de van radio- en tv bekende Johan van Gulik briljante grappen en verhalen vertelt over vogels en vooral vreemde vogels. Spreekstalmeester van deze Comedy Express is de godfather van de vaderlandse comedy Tom Sligting, die al bijna 30 jaar op het podium staat en onlangs nog een optreden gaf voor Koning Willem Alexander.

De zaal gaat op 16 oktober om 19:00 uur open, de show begint om 20:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop (t/m 15 oktober) € 10,00. Aan de kassa kost een kaartje € 15,00. Kaarten zijn te koop bij Eet- & Biercafé en Zalencentrum Assink in Hengevelde. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar Assink (0547-333234) of kijken op www.assinkhengevelde.nl.

Twee bands die sinds de jaren ’60 menig podia bestormden in de Twentse regio en ver daar buiten, hebben anno 2015 de handen in elkaar geslagen en vormen samen het collectief ‘Regiobeat’. Tijdens een avondvullend programma nemen zij de liefhebbers mee terug naar de jaren ’60. De première vindt op vrijdag 23 oktober plaats bij Assink in Hengevelde.

The Nightstars brengen ‘the Echoes of the Sixties’. Er zullen maar weinig groepen zijn die kunnen bogen op een nagenoeg ongewijzigde bezetting sinds bijna een halve eeuw. De muzikanten hebben allen hun sporen verdiend in verschillende bands, waaronder Teach In, The Roamers, The Buffoons en Balloon.

Highway 61 bestaat uit 5 uit het goede hout gesneden muzikanten. Vocaal maar ook muzikaal klopt alles tot in de puntjes. Deze heren hebben ook allen een jarenlange ervaring in bands als Teach In, Brac, Trip to Trip en De Heeren van Twenthe.

De zaal gaat op 23 oktober om 19:30 uur open en de show begint om 20:30 uur. Kaarten kosten € 10,00 en zijn te reserveren bij Eet- Biercafé en Zalencentrum Assink in Hengevelde. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar Assink (0547-333234) of kijken op www.assinkhengevelde.nl.