Bakkerij Nollen 2e prijs bij BakkersVakWedstrijden 2021!

Bakkerij Nollen uit Hengevelde heeft gisteren in het Fries Congrescentrum in Drachten de tweede plek bemachtigd tijdens de BakkersVakWedstrijden 2021!
Bakkerij Nollen mocht zich met trots twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland noemen. Maar gisteren wisselde de Kampioensbokaal van eigenaar na een fotofinish. Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk eindigde met 519 punten voor Bakkerij Nollen met 517 punten.
“Ondanks de langere aanloopperiode hebben wij ook te maken gehad met de gevolgen van de maatregelen en ziekte onder ons personeel, daarom ben ik des te trotser op mijn teamleden. Zij hebben in recordtijd schitterende, kwalitatieve en heerlijke producten gemaakt”,  zegt Vincent Nollen met een brede lach en twinkeling in zijn ogen. “Natuurlijk willen wij altijd winnen en was een Back-to-back kampioenschap in ons 100-jarig jubileumjaar een mooie bekroning en beloning geweest voor onze hardwerkende bakkers en bakkerij, maar zo een nipte tweede plaats motiveert ons des te meer voor volgend jaar”, vervolgt hij met een nog bredere lach.

Jeffrey van der Meer, de teamleider brood, vult aan: “Ja, ik ben echt mega trots op onze jongens en onze Vloerbroodtrofee, maar misschien ben ik nog wel trotser op de benjamin van het team Maaike Verbeek. Zij sleepte als 22-jarige al een schitterende derde plek binnen met haar taartje!”
Nollen is meer dan blij met deze prachtige tweede plek en feliciteert Bakkerij Vreugdenhil met het kampioenschap!