Bakkerij Nollen lanceert nieuwe website en vernieuwd broodassortiment

De website van Bakkerij Nollen is, volledig volgens het nieuwe concept en de bijbehorende styling hiervan, vernieuwd. Reeds bestaande onderdelen, zoals het online bestellen, zijn in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn er nieuwe onderdelen aan de website toegevoegd, zoals het broodabonnement en het online bestellen van belegde broodjes. Gelijktijdig met de nieuwe website werd ook het vernieuwde broodassortiment geïntroduceerd. In het nieuwe concept van Bakkerij Nollen staan ‘gemak’ en ‘de smaak van pure ambacht’ centraal. Om ervoor te zorgen dat zowel in de winkels als online alles in lijn is met het nieuwe concept, werd er een nieuwe website én een vernieuwd broodassortiment geïntroduceerd. Beide zijn volledig in lijn met het nieuwe concept ontworpen.

Het gemak en de smaak van pure ambacht
Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de ambachtelijke producten van onze bakkerij. De smaak van pure ambacht stond bij de opening van de bakkerij in 1921 al centraal. Dat is in al die jaren nooit veranderd. Bij het nieuwe concept staat ook gemak centraal. Dat betekent dat onze ambachtelijke producten gemakkelijk verkrijgbaar moeten zijn voor iedereen. Dat is één van de redenen dat we meerdere vestigingen hebben. Online betekent dit dat het proces rondom online bestellen eenvoudig moet zijn, ook voor mensen die minder ervaren zijn met computers’.

Broodabonnement
Het nieuwe broodabonnement is de ideale oplossing voor mensen die wekelijks of tweewekelijks dezelfde producten kopen bij de bakker. De bestelling wordt één keer online geplaatst en blijft vanaf dat moment lopen. De producten, de afhaalfrequentie, het afhaalmoment, en de afhaallocatie kiest de klant zelf. Een handige extra optie is de mogelijkheid om het abonnement te wijzigen of te pauzeren, bijvoorbeeld tijdens vakanties of als de vriezer nog vol ligt. ‘Juist die mogelijkheid om het abonnement te pauzeren was voor ons essentieel toen wij het broodabonnement uitwerkten. Soms wil je een weekje geen brood en soms wil je een week wat meer brood. In dat geval kun je online een eenmalige wijziging toevoegen. Dat soort extra’s bepalen het succes van zo’n abonnement’, aldus Vincent.

Belegde broodjes
In de winkels in Enschede en Hengelo is het mogelijk om vers belegde broodjes te halen. Deze broodjes worden belegd met de beste ingrediënten. Op de nieuwe website is het mogelijk om deze broodjes online te bestellen. Bakkerij Nollen levert de belegde broodjes die online besteld worden in Hengelo en Enschede.

Het vernieuwde broodassortiment
Het oorspronkelijke broodassortiment van Bakkerij Nollen bestond uit heel veel verschillende soorten. Zo veel, dat sommige broden wel heel veel op elkaar leken. Het vernieuwde assortiment bestaat uit twaalf verschillende soorten brood. Er is voor ieder wat wils. Van licht tot donker, van wit tot meergranen en van fijn tot grof. Daarnaast wordt er nu aan ieder brood desem toegevoegd. Dit heeft een positief effect op de smaak van het brood en zorgt ervoor dat het brood langer mals blijft.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de nieuwe website van Bakkerij Nollen, wilt u online (belegde) broodjes bestellen of een broodabonnement samenstellen? Ga dan naar www.bakkerijnollen.nl.