Bakkerij Nollen neemt drie winkels over in Enschede

Bakkerij Nollen neemt de drie zaken van Specialist Jagers in Enschede over, zo heeft het vandaag bekend gemaakt op haar social mediakanalen. Het gaat om twee speciaalzaken in het centrum en een vestiging in winkelcentrum Deppenbroek. Jagers is blij dat Bakkerij Nollen de winkels voortzet en 22 goede medewerkers meeneemt. Daarnaast blijven ook een aantal beroemde specialiteiten van Jagers bestaan. Nollen: "Wij kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe winkels!". 

Eind vorig jaar kwam bakkerij Nollen in beeld voor de overname van Specialist Jagers. „Eigenlijk hadden we in het begin vooral interesse voor de medewerkers”, zegt Vincent Nollen. „Ze hebben goede bakkers. Altijd gehad. Maar toen we er nog eens goed naar hebben gekeken, hebben we ook besloten de winkels over te nemen.”

Daarmee zet Nollen de opmars in Oost-Nederland voort. Nollen groeide van een dorpsbakker in Hengevelde, waar nog steeds de hoofdvestiging zit, uit tot een regionale ambachtelijke bakkerij. Met de drie zaken van Specialist Jagers komt het aantal winkels nu op zestien in Overijssel en de Achterhoek.