Bakkerij Nollen wederom 3e op NK Broodbakken

Woensdag 8 november 2023 overspoelde een indrukwekkende golf van bakkers uit heel Nederland het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen voor de jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Broodbakken, wat resulteerde in de grootste opkomst ooit.

In het elk jaar sterker wordende deelnemersveld heeft Team Nollen opnieuw bewezen tot de top van de lekkerste bakkers van Nederland te behoren. Ook dit jaar zorgde de sfeervolle ambiance van het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, dat de uitdagingen van de branche voor even naar de achtergrond verdwenen, terwijl de lucht werd gevuld met de pure liefde en passie voor het eeuwenoude ambacht.

Een sfeer van saamhorigheid, onderlinge bewondering en gezonde competitiedrang omhulde de avond met een prachtige afsluiting voor het bakkersteam uit Hengevelde.
Bakkerij Nollen heeft zich ook dit jaar, in een ongelooflijk sterk veld, weer geschaard in de Top 3 van Nederland. “Dagelijks maken we met veel zorg en aandacht onze mooie producten en is het prachtig dat ook een professionele jury dit herkent op een tafel overladen van smakelijke creaties”, merkt Jeroen Biemans op, die trots is op zijn team dat met verscheidene heerlijke producten een mooie reeks prijzen wist te winnen op het Nederlands Kampioenschap Broodbakken.

Grote winnaars van Nollen waren de croissant en ciabatta, die de eerste prijs in de wacht slepen.

De oliebol, die vanaf dit weekend weer in de winkels ligt, miste op 1 punt dit jaar de titel lekkerste oliebol van Nederland te mogen voeren.

Volgens de organisatie weten ambachtelijke bakkerijen door de kwaliteit van dit soort populaire producten zich duidelijk te onderscheiden.
Met de meesterlijke vaardigheden, hun toewijding en passie voor bakken heeft het bakkersteam van Vincent Nollen wederom de lat hoger gelegd voor de smaak en kwaliteit van het brood. Hun opwindende mix van creativiteit, innovatie en traditioneel vakmanschap heeft opnieuw bewezen waarom ze tot de absolute top behoren in de Nederlandse bakwereld.

“We zijn buitengewoon trots op onze prestaties op het Nederlands Kampioenschap Broodbakken. Deze prijzen zijn het resultaat van een constante toewijding, passie en vooral teamwork”, aldus Vincent Nollen. “We blijven streven onze passie voor hoogwaardig broodbakken met de wereld te blijven delen. Deze overwinningen op de Nederlandse Kampioenschappen Broodbakken bevestigen dan ook de topprestaties en het harde werk dat Team Nollen dag in, dag weer leveren.”

(bron: www.bakkerijnollen.nl)