Bistro de Kolenbrander: culinair genieten op grote hoogte!

Op vrijdag 15 september zal Bistro de Kolenbrander tijdens Höfteballooning een bijzonder concept aanbieden: dineren in een luchtballon! Geniet op grote hoogte van diverse culinaire gerechten. Een unieke en bijzondere belevenis die u niet mag missen!

Programma
Om 17.30 uur wordt u met een glaasje bubbels en amuse ontvangen bij het VIP gedeelte op kasteel Warmelo. Tussen 18.30 uur en 19.30 uur zal de luchtballon opstijgen waarna u wordt verrast met culinaire koude hapjes en drankjes. Zodra u bent geland worden de warme hapjes bereid en zult u samen met uw medevaarders de avond afsluiten onder het genot van een drankje. Een avondvullend programma waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld!
 
Reserveren?
Kosten voor deelname bedraagt normaliter € 250,-, maar wordt door ons aangeboden voor slechts €200 p.p. all in. Wilt u deel uitmaken van deze unieke ervaring? Reserveer uiterlijk 20 augustus uw plek via info@bistrodekolenbrander.nl
Indien het weer het niet toelaat om te gaan varen, ontvangt u €150,- retour en wordt er gezorgd voor een passende alternatieve invulling.