Brian Kuipers genomineerd voor Hoffelijkheidsprijs 2023, stem nu!

Sanne Assink viel in 2021 in de prijzen

De genomineerden voor de Hoffelijkheidsprijs 2023 zijn bekend. In juni heeft HofMarketing de inwoners van de Hof gevraagd zijn of haar held aan te dragen in de categorieën: Wonen, Werken, Recreëren en HELD van de Hof.
In de categorie Werken zien we een Hengeveldenaar terug, niemand minder dan de ondernemer Brian Kuipers. Stem via DEZE link op hem!

Jury

Op donderdag 29 juni is de jury bijeen gekomen. De jury, welke bestaat uit zes personen, één afgevaardigde per kern, heeft punten verdeelt over alle inzendingen. Hier zijn per categorie drie genomineerden uit gekomen.

De genomineerden

Categorie Wonen:
– Voedsel Veur Mekaar – Bentelo
– Repair Café Goor en Delden
– Stichting Hofvogels

Categorie Werken
– GreenClip
– Rent-a-Tent
– Brian Kuipers

Categorie Recreëren
– Buitenplaats Vinckeboom – Diepenheim
– Sprookjespad – Bentelo
– Kinderdroomplek Het Kukelnest – Goor

HELD van de Hof
– Paul Gelen – VrijmiGOAL
– Tesse Boers
– Elastiekenkoers

Stem nu! Stemmen kan van 22 juli t/m 1 september. Ga naar www.hofmarketing.nl en vul het formulier of stem offline gestemd via DIT formulier.

Over de Hoffelijkheidsprijs
De Hoffelijkheidsprijs gaat over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor zijn haar omgeving.

Wie is HofMarketing?
HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren.
Onze ambitie is, om dat wat er al is, nog beter uit te dragen. Uiteraard met behoud van eigen identiteit van de zes kernen, gaan wij dat wat ons allen bindt, nog beter communiceren. Hierbij werken wij samen met onze stakeholders: ondernemers, inwoners, bezoekers, verenigingen en stichtingen. Met elkaar zorgen wij voor een prettig woon-, werk- en leefklimaat in Hof van Twente!

Stemmen kan ook door de QR-code te scannen