Café ’t Kooltje voert wijzigingen door in openingstijden

Café ’t Kooltje in Hengevelde heeft besloten de openingstijden te gaan beperken. In verband met een personeelstekort, waardoor ze ieder weekend niet de service kunnen bieden die ze zouden willen, is het café genoodzaakt het roer om te gooien.
“We zijn aan het brainstormen geweest voor nieuwe ideeën en oplossingen, waarbij we het voor iedereen zo gezellig mogelijk willen maken. Vanaf vrijdag 15 oktober zullen we standaard alleen nog op de vrijdagavond geopend zijn, met een minimum leeftijd van 18+. Voor meerdere vrijdagen hebben we veel leuke activiteiten, artiesten of acties op het
programma staan. Hiernaast is ons café enkel nog geopend als F.C. Twente een thuiswedstrijd heeft, zodat de Twentebus kan vertrekken en op de zondagen wanneer W.V.V.’34 1 uit speelt. Doorgaans zal ons café dus op zaterdagen en zondagen gesloten zijn. Het goede nieuws is dat we met het huidige programma nog veel zondagen geopend zijn, maar helaas veel zaterdagen niet.
Uiteraard kun je ons altijd benaderen voor eventuele feesten, partijen of activiteiten die hierdoor op de zaterdagen en/of zondagen in ons café & ’t Zaaltje plaats zouden kunnen vinden.
Aanstaande vrijdag openen wij onze deuren mét, terug in het assortiment, Grolsch pils van de tap! Daarnaast start vrijdag ook de kaartverkoop van de revue, welke dit jaar alleen bij ons in het café verkrijgbaar zijn. Hou verder onze Facebook en/of Instagrampagina in de gaten voor onze agenda’s, activiteiten en feesten. Bedankt voor het begrip en hopelijk zien we je iedere vrijdag (en soms op zaterdag of zondag) bij ons in de kroeg!”