Charles 25 jaar bij Koebrugge Metaal Bewerking

Op 19 september is Charles officieel 25 jaar in dienst bij Koebrugge Metaal Bewerking. Inmiddels is hij de eigenaar, maar toen der tijd kwam hij in dienst bij zijn vader Jan. Hij begon zijn carrière bij Bauhuis in Goor als draaier in een leer-werk traject. Na hier 3 jaar gewerkt te hebben, is hij overgestapt naar K.M.B. Daar is hij begonnen als CNC-frezer. Nadat hij dit een aantal jaren had gedaan werd dan ook door vader en zoon de keuze gemaakt, dat Charles geleidelijk aan het stokje van Jan over zou nemen. Helaas verliep deze stap, door gezondheidsredenen van Jan, niet echt geleidelijk en kreeg Charles al snel de verantwoordelijkheid van het bedrijf op zich. Dit was zeker geen makkelijke tijd, maar heeft hij erg goed opgepakt. Hij mag dan ook zeer trots zijn op wat hij tot nu toe heeft bereikt.

Charles is woonachtig aan de Oude Haaksbergerweg en is getrouwd met Herma Pierik. Samen hebben ze 4 kinderen. Tessa, Donna, Menno en Hanne. Naast zijn werk heeft hij een grote hobby en dat is Tractor Pulling. Hij heeft sinds kort zijn eigen tractor en bestuurt deze ook zelf. Na een lange periode van bouwen, testen en sleutelen heeft de machine sinds kort de eerste meters afgelegd. En niet onverdienstelijk!! Op vrijdag 20 september vieren we het jubileum van Charles bij Bistro de Kolenbrander. Daarnaast wordt er ook officieel afscheid genomen van Jan en Annet bij Koebrugge Metaal Bewerking. 

Namens iedereen bij KMB willen we Charles van harte feliciteren met zijn 25-jarig jubileum en Jan en Annet bedanken en hopelijk genieten jullie nog vele mooie jaren samen van jullie pensioen!