COOP Hengevelde nodigt Petrusschool uit voor ontbijt!

Het Nationaal Schoolontbijt beleeft alweer zijn 16e editie en is het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland. Op school ontbijten met je klasgenoten, juffen en meesters is voor kinderen reuze gezellig, maar wat is er nu leuker dan een keer ontbijten in een supermarkt! Ook dit jaar maken Carla en Stefan van Coop Hengevelde dit mogelijk en zullen laten zien dat ontbijten in de Coop leuk, gezond en leerzaam is. Alle kinderen (235 leerlingen) van de Petrusschool uit Hengevelde zullen vanaf maandag 12 november t/m vrijdag 16 november dagelijks om 8.30 uur in twee groepen met hun leerkracht komen ontbijten in de Coop. Groep 1-2a en 1-2b zullen op maandag de spits afbijten. Iedere avond ondervindt de Coop een metamorfose om alle ontbijttafels te dekken voor het ontbijt van de volgende dag. Op alle ontbijt tafels in de Coop staat een gezond ontbijt dat uiteraard voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. In samenwerking met school zorgen Carla en Stefan voor niet alleen het leukst, maar ook het meest gezonde en educatieve ontbijtfeest!

Ben je benieuwd hoe gezellig de kinderen ontbijten in de week van het Nationaal schoolontbijt, doe dan vooral je dagelijkse boodschappen tussen 8.30 en 9.15 in de Coop.
 
(De openingstijden van de Coop zijn in de week van het nationaal schoolontbijt niet gewijzigd.)
 
Coop Hengevelde verzorgt niet alleen voor alle leerlingen van de Petrusschool uit Hengevelde het nationaal schoolontbijt, maar ook aan 4 scholen uit Neede is vorige week het nationaal schoolontbijt uitgeleverd.
Zij hebben op hun eigen school deel genomen aan het nationaal schoolontbijt.