Coop Hengevelde staat in de finale van “De beste buurt Coop”

"Coop Hengevelde" is ingedeeld in de beste buurt Coop, dit samen met 103 andere Coop winkels. Na diverse juryrondes en maandenlang strijden zijn we in de halve finale gekomen. Dit samen met 9 andere Coop winkels.
Inmiddels is onze winkel in de halve finale beoordeeld door een interne jury die bestond uit directieleden, interne en externe juryleden. Vandaag werd duidelijk dat we in finale zijn gekomen en hierin strijden we tegen 4 andere buurt Coop winkels.
Onze Coop kreeg een fantastische beoordeling van alle juryleden. Nu volgt er a.s. vrijdag een klanten onderzoek waarbij de uitslag bepalend is of "Coop Hengevelde" de beste buurt Coop van Nederland wordt.
Op woensdag 23 januari zijn we samen met ons personeel uitgenodigd voor het spectaculaire finalefeest in Hart van Holland in Nijkerk. De uitslag van het klanten onderzoek is van essentieel belang om de titel beste buurt Coop van Nederland te worden!
Stefan Hemel: "Het zou geweldig zijn om deze titel mee naar Hengevelde te nemen, maar we zijn nu al super trots dat we samen met onze medewerkers dit hebben bereikt en in Nijkerk aanwezig mogen zijn als één van de finalisten. We maken er dan in ieder geval een fantastische avond van!"
Dit jaar heeft Coop de winkelwedstrijd "De beste Coop" van Nederland georganiseerd.
Er zijn 3 categorieën waarin de winkels worden ingedeeld. 
* De beste buurt Coop
* De beste Coop
* De beste grote Coop