De beste ZZP-ers vind je in Hof van Twente

Sinds 1 oktober is de website ZZP Hof van Twente online. En vrijwel dagelijks melden zich nieuwe ZZP-ers die deel willen uitmaken van het platform waarop zij zich gezamenlijk presenteren. “Die profilering is ook meteen een sterk punt van dit platform”, bevestigt Ellen te Riele als kartrekker van het initiatief. “Door krachtbundeling, gezamenlijke presentatie en marketing via www.zzphofvantwente.nl, zijn we als groep beter vindbaar, maar ook als individuele ondernemer. En laat dat nou precies datgeen zijn waaraan ZZP-ers veel behoefte hebben, zo bleek uit het marktonderzoek dat we afgelopen voorjaar hielden.” 
 
Expertise delen
ZZP-Hof van Twente is opgericht na een vraag vanuit het Ondernemersplatform Hof van Twente, de overkoepelende stichting van de ondernemersverenigingen in de zes kernen in deze gemeente. Reden was dat binnen het platform en bij de gemeente het gevoel leefde dat ZZP-ers inhoudelijke vraagstukken graag met elkaar delen, maar dat ze elkaar vrij moeilijk weten te vinden. In 2019 organiseert ZZP HvT daarom, in goed overleg met leden, bijeenkomsten rond actuele thema’s. Het ZZP-netwerk is rechtstreeks verbonden aan het Ondernemersplatform, dus ook aan de ondernemersverenigingen en aan HofMarketing. En ze blijven waardevolle verbindingen aangaan, zoals ook blijkt uit samenwerking met partijen als ROZ, Partner in Ondernemen en ZZP Nederland.
 
In de agenda: 14 november Kick off ZZP Hof van Twente
Ben jij ZZP-er en gevestigd in de gemeente Hof van Twente, kom dan naar de Kick off in de Reggehof. Wethouder Wim Meulenkamp is aanwezig voor het ‘startschot’ van ZZP Hof van Twente en Ellen te Riele geeft meer informatie over het netwerk en de komende activiteiten. Bert Breukers (ROZ) geeft een workshop over het stellen van reële doelen ter voorbereiding op 2019. En Joost Busch vertelt wat online marketing doet voor ZZP-ers die zich profileren via ZZPHofvantwente.nl.