De heropening van ambachtelijke Bakkerij Nollen in Hengevelde

Er is meer  dan alleen een winkel uit de brand herrezen 

Vanaf 28 september gaan de deuren van de winkel in Hengevelde open en kan iedereen de herleving van een dierbare winkel omarmen.
In het mooie Hengevelde, waar de geur van versgebakken brood en de zoete verleiding van chocolade in de lucht hangen, heeft men een opmerkelijke prestatie geleverd. Na de verwoestende brand begin 2022, die de ambachtelijke Bakkerij Nollen en Chocolaterie in de as legde, heeft het team achter deze historische bakkerij en chocolaterie de heropbouw gerealiseerd, met ambitieuze plannen voor de toekomst. Op woensdag 27 september aanstaande viert Bakkerij Nollen met genodigden in Hengevelde de heropening van de geliefde bakkerij en oaldershoes van de familie Nollen. Ook wordt de nieuwe chocoladelijn: Choc by Nollen voor het eerst officieel geïntroduceerd.

Er moet nog het een en ander gebeuren....

De geschiedenis van Bakkerij Nollen in Hengevelde gaat meer dan een eeuw terug, waar het begon als een bescheiden bakkerij en is uitgegroeid tot een symbool van traditie, passie en kwaliteit in de regio. Echter, het noodlot sloeg toe in 2022 toen een verwoestende brand de bakkerij en chocolaterie volledig in de as legde. Het was een donkere dag voor zowel het bedrijf als de gemeenschap. Maar vanuit de as van deze tegenslag rees een nieuw begin op, met vastberadenheid en passie als drijvende krachten.

De heropbouw van Bakkerij Nollen was een indrukwekkende prestatie. Met man en macht werkten vakmensen en vrijwilligers samen om de bakkerij weer tot leven te wekken op dezelfde historische plek waar het ooit begon.

Maar de heropening bracht niet alleen een herleving van de bakkerij met zich mee. Het team achter Bakkerij Nollen besloot om de chocolaterie uit te breiden en te moderniseren. Hiermee willen ze niet alleen de regio bedienen, maar ook een breder publiek aantrekken. Het nieuwe chocolade atelier gaat niet alleen ambachtelijke bonbons en chocolade maken, maar ze gaan ook workshops en chocolade-ervaringen aanbieden. Denk aan teambuilding- of bedrijfsuitjes, maar ook gezellig met een vrienden- of sportclub een avond gevuld met de geheimen van chocolade. Ontdek de kunst van chocolade maken delen en mensen betrekken bij het proces.

Een van de meest opwindende aankondigingen op deze her openingsdag zal de introductie van de nieuwe chocoladelijn, Choc by Nollen, zijn. Deze prachtige chocolade, gemaakt met passie en precisie, belooft een smaakbeleving die zijn weerga niet kent. Met verschillende smaken en texturen biedt Choc by Nollen een scala aan opties voor de fijnproever. De ambitie van Bakkerij Nollen reikt dan ook verder dan de lokale grenzen. Choc by Nollen zal zijn weg gaan vinden naar vele winkels in het land, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van de unieke smaak en kwaliteit die deze chocolade te bieden heeft. Het is een opwindende stap voor het bedrijf en het belooft een nieuw tijdperk van groei en succes.

Vanaf 28 september gaan de deuren van de winkel in Hengevelde open en kan iedereen de herleving van een dierbare winkel omarmen. De heropening van Bakkerij Nollen en de lancering van Choc by Nollen markeren het begin van een nieuw tijdperk voor een bedrijf dat diep geworteld is in traditie.

In de vernieuwde winkel in Hengevelde, die naadloos aansluit op de bakkerij, kunnen klanten nu door een overvloed aan bonbons en chocolade dwalen, als ware ontdekkingsreizigers van de zoete wereld van Choc by Nollen. De geur van cacao hangt in de lucht terwijl klanten langs de smakelijke verleidingen lopen en zelf hun favoriete smaken kunnen kiezen.

Voor degenen die op zoek zijn naar het perfecte geschenk, biedt de winkel een scala aan leuke geschenkverpakkingen en kant-en-klare cadeaus. Want wat is er nu leuker dan iemand de magie van chocolade cadeau te doen? Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon een spontane verrassing, er is altijd een heerlijk persoonlijk cadeau om degenen die je lief hebt of jezelf te verwennen.

Dus, bezoek vanaf  donderdag 28 september de nieuwe winkel in Hengevelde en laat je verrassen door de leuke openingsaanbiedingen, de glinsterende chocoladefonteinen en de schatkist aan smaken die Bakkerij Nollen te bieden heeft.

Hieronder een aantal foto’s gemaakt op vrijdag 22 september: