De producent van deze maand is EKO-Twente!

In november 2010 openden Nico en Astrid Bebseler hun biologische winkel “BIOmarkt Eko Twente” in Hengevelde (tegenover de kerk). Naast verse groenten, fruit en vlees van de biologische slager, bieden zij ook diverse kruidenierswaren aan en glutenvrije producten. Via hun website www.ekotwente.nl worden wekelijks vele biologische boodschappen besteld en thuisbezorgd. Nico was een van de initiatiefnemers van de Streekmarkt Twente en heeft derhalve ook de eerste jaren de voorzittersfunctie vervuld. Nu staat hij al bijna 11 jaar, elke 1e zaterdag van de maand, met zijn biologische groenten en fruit op de Streekmarkt Twente. Producten die hun oorspronkelijke smaak behouden omdat ze rechtstreeks van de volle grond komen, van meestal Twentse of Achterhoekse biologische producenten. Verse groenten staan een dag voor levering aan de consument nog op het land van de boer. Verser kan niet! Gezonde voeding is de natuur proeven! Biologisch, eigenlijk heel logisch.
Nico kent als geen ander de kracht van de Streekmarkt Twente. Ook al worden in nogal wat “gewone” winkels streekproducten verkocht, het persoonlijk contact met de producent, het passende advies of de juiste tip en zeker ook de gezellige sfeer vormen de basis voor het succes van Eko Twente, maar bovenal ook voor de Streekmarkt Twente. Een maandelijks evenement dat hij niet zou willen missen!
Zij zijn op zaterdag 7 maart de producent van de maand! Zij geven dan ook op 7 maart tijdens de streekmarkt 10% korting op alle groenten en fruit!
Daarnaast verloten we natuurlijk ook weer een goed gevulde streektas!
Wilt u kans maken?

* Deel dit bericht op Facebook!
* Like onze Facebookpagina

De winnaar wordt eind volgende week bekend gemaakt en kan zaterdag 7 maart de streektas ophalen tussen 10:00 en 15:00 bij de marktmeester op de Streekmarkt in Delden.