‘Du Gardijn terug in Hengevelde’

Even voorstellen:

Mijn naam is Maaike du Gardijn en op 1 februari ben ik het team van MK bedrijfskleding & PBM’s komen versterken. Ik ben 47 jaar en 12,5 jaar geleden terecht gekomen in de bedrijfskleding en PBM’s. Ik heb diverse werkzaamheden gedaan zoals orders verzamelen, kleding voorzien van logo’s en doorpassen van kleding op locatie bij de klant. Daarna ben ik op de binnendienst aan de slag gegaan en heb ik mij later verder door ontwikkeld in de buitendienst waarin ik al weer een tijdje werkzaam ben. Kortom, ik ben bekend met alle facetten in de keten van bedrijfskleding. Door dit alles weet ik hoe belangrijk het is om met mijn collega’s als team goed te presteren en dan maakt het niet uit wie wat doet, als er maar waardering is voor elkaar en iedereen dat doet waar hij/zij goed in is. Zo worden onze klanten het beste bediend.

Mijn kennis op gebied van bedrijfskleding en PBM’s zet ik graag in bij mijn klanten. Deze business is nooit saai en blijft zich volop door ontwikkelen. Het draagcomfort en de uitstraling van bedrijfskleding wordt daarbij steeds belangrijker en ook duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant breng ik mijn advies uit.

Van persoonlijk contact met onze klanten daar krijg ik de meeste energie van omdat ik de mens achter het bedrijf interessant vind, iedereen heeft wel wat te vertellen en je komt op plekken waar je normaal niet komt, uiteindelijk bouw je toch een relatie met elkaar op.

Ik ben getrouwd met Joost du Gardijn en samen hebben wij dochter Noor van 20 jaar en zoon Brian van 16 jaar. In mijn dagelijkse leven ben ik in de weekenden vaak langs de kant te vinden aan het voetbalveld en spreken wij graag met vrienden af voor een gezellige avond.

Mocht je graag nader kennis met mij willen maken of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfskleding en PBM’s dan ben je meer dan welkom bij ons in Hengevelde aan de Goorsestraat 22 en staat de koffie klaar. Uiteraard kan ik ook op locatie langs komen voor een afspraak. Tot ziens.

Onze nieuwe openingstijden zijn vanaf maandag 6 maart:

Maandag t/m vrijdag 08.30 t/m 17.30 uur.

Zaterdag 09.00 t/m 13.00 uur.

Met hartelijke groet,

Maaike du Gardijn.

Email: maaike@mkbedrijfskleding.nl

Telefoon: 06-47123246 | 0547-333264