Eerste winnaars WinkeleninHengevelde.nl

Vanaf vorige week maandag ontvangt u bij besteding van € 10.00 of meer van ons een lot bij de winkeliers van www.winkeleninHengevelde.nl . De onderstaande winnaressen hebben vandaag de verrassingskratten in ontvangst genomen van de eerste ronde Decemberactie 2015 van SIO winkeliers Hengevelde:

Jaqueline Everink
Ria van de Brink
Madelon Assink
Clementine Hoesstee.

Alle winnaressen van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen verrassingskrat en veel plezier ermee! Iedereen kan weer mee doen bij besteding van € 10.00 of meer bij een van de deelnemende SIO winkeliers in Hengevelde voor de 4 verrassingskratten van deze week. Hoe:

Op dit lot vult u uw naam en telefoonnummer in en deponeert u vervolgens in de daarvoor bestemde verzamel box bij iedere deelnemende winkel in Hengevelde. Iedere maandag in december worden er 4 loten getrokken. De winnaars ontvangen nog diezelfde avond hun verrassingskrat met cadeaus van de deelnemende winkeliers uit Hengevelde. Op maandag 4 januari trekken ze de hoofdprijzen waaronder:

• Lakshmi Wellness arrangement voor 2 personen t.w.v. € 440.00,

beschikbaar gesteld door Ayurveda Twente

            • Apple iPad Mini 4 t.w.v.€ 399.00

beschikbaar gesteld door EP Semmekrot

            • Diner bon t.w.v € 150.00

beschikbaar gesteld door Hotel Restaurant Hof van Twente.

De actie start op maandag 30 november en loopt t/m 31 december 2015.

Iedere deelnemende winkelier herkent u aan de raamposter, de verzamelbox in de winkel en kunt u terugvinden op de website: www.winkeleninhengevelde.nl

Veel succes en veel geluk met de Decemberactie 2015

Tot ziens in Hengevelde!