Gastouderopvang Babbel; 7 dagen per week, werkdagen vanaf 6 uur

Gastouderopvang Babbel, een kinderopvang voor 7 dagen per week; op werkdagen zelfs al mogelijk vanaf ’s ochtends 6 uur! Dat opent deuren voor de werkende mens met kinderen! Gevestigd recht tegenover de basisschool. Onderzoek wijst uit dat kinderen zich meer op hun gemak voelen bij een gastouder dan in een kinderdagverblijf, ook zijn de geluidsniveaus in de gastouderopvang lager dan in de kinderdagverblijven. Deze kersverse ondernemer is Melissa Vreeswijk en stelt zich aan u voor: “Ik ben opgeleid tot pedagogisch medewerker en heb jarenlang op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik woon samen met Nieck Leferink op Diepenheimsestraat 43 en we zijn de ouders van twee prachtige kinderen. Wij wonen in een ruime woning met een royale tuin, waar de kinderen uiteraard lekker in kunnen spelen. Onze woning staat inderdaad tegenover de basisschool in Hengevelde. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen ook goed leren omgaan met dieren. Bij ons is er dan ook een klein hondje aanwezig en buiten staan er twee konijnen waar uiteraard altijd mee geknuffeld kan en mag worden.

Het maximale aantal kinderen is afhankelijk van de leeftijden, maar ik mag 6 kinderen hebben op één dag waarvan maximaal 2 baby's onder de 1 jaar.

Ik ben zelf een ondernemend type. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen regelmatig buiten komen wanneer dit mogelijk is. Ook vind ik het erg leuk om kleine uitstapjes te maken door bijvoorbeeld naar een kinderboerderij te gaan of een speelplaats.

Ik zal de kinderen proberen zo veel mogelijk te betrekken bij de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden. Ik zal ze stimuleren en motiveren om te helpen met bijvoorbeeld opruimen of de tafel dekken. Door dit samen te doen voelt het kind zich betrokken en heeft het weer een nieuwe uitdaging. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met de leeftijden!

Overige activiteiten gedurende dagen zijn:

  • Knuffelen
  • GEK DOEN!!
  • Bakken
  • Buiten spelen
  • Knutselen
  • Lezen
  • Zingen en dansen

Ik vind het erg belangrijk dat uw kind zichzelf kan zijn bij mij en dat het zich kan ontwikkelen als persoon. Ik zal ze daarin steunen en stimuleren en hoop zo een steentje bij te kunnen dragen. Daarnaast weet ik wat de richtlijnen zijn van de ontwikkeling en hou ik deze graag in de gaten. Ieder kind is uniek en dat is het mooiste.

In de gastouderopvang betaal je alleen voor de uren die je afspreekt. Dat klinkt erg logisch, maar is niet zo vanzelfsprekend. Bij de meeste kinderdagverblijven betaal je bijvoorbeeld per dagdeel. Omdat je een maand- of jaartarief betaalt, betaal je veelal ook tijdens de vakantie gewoon door. Ook als je kindje niet naar de kinderdagopvang gaat.

Op onze Facebookpagina, Gastouderopvang Babbel, vind je meer informatie.

Mijn werktijden zijn:

Maandag t/m vrijdag           06:00 tot 19:00
Zaterdag                               07:00 tot 19:00
Zondag                                 08:00 tot 19:00

In overleg is er veel mogelijk!! Wij zijn erg flexibel”

Melissa Vreeswijk
Diepenheimsestraat 43
7496 PT Hengevelde

melvreeswijk@gmail.com
06- 20108754