Grote opkomst Sinterklaasfeest bij Coop Hengevelde!

De spanning liep al aardig op vanmiddag bij de Coop, rond de klok van drie uur stonden er al verschillende kinderen met opa’s, oma’s en ouders vol spanning op de goedheiligman te wachten die om 15.30 uur verwacht werd met zijn Pietermannen. Er waren dan ook veel activiteiten in de bekende supermarkt en er was van allerlei lekkers te proeven. Het was een feest voor jong en oud. Mede dankzij Inge Rupert fotografie kon iedereen met de Sint op de foto en kan er op 5 december gratis een foto worden opgehaald in de Coop. Natuurlijk kunnen er ook foto's bij Inge Rupert worden nabesteld. Het was een gezellige drukte in de Coop. De kleurwedstrijd kende geen 1e of 2e prijzen maar een meerdere winnaars. De klasbakken zijn geworden: Evi Geelen, Hessel de Wit, Maurie Doeschot, Ties Scholten en Eline Hoesstee!
Zoals vermeld was er van alles georganiseerd. Zo waren er 11 letters verstopt in de Coop, van deze letters moest een woord worden gemaakt en het antwoord strookje met naam en telefoonnummer kon in een daarvoor bestemde box worden gedeponeerd.Op 5 december wordt hier 1 winnaar uitgetrokken die een goed gevuld Sinterklaas pakket wint. Er waren ook nog eens van allerlei proeverijen in de Coop, zoals:
Wachttijden lopen op bij de Goedheiligman
 
Speculaascake, schuddebuikjes op tostibrood, Spaanse sinaasappel yoghurt, speculaas, koffie, ranja en sinterklaas snoepgoed. Er werd volop overal van afgesnoept.
Kinderen genoten van het intekenen van een Sinterklaas tekening en het hoogte punt van de middag was toch wel met Sinterklaas en de pieten op de foto. Er stond bijna de gehele middag een lange rij voor Inge Rupert fotografie klaar die mooie foto's maakte.
Carla Hemel: ”Er wordt teruggekeken op een supergezellige drukbezochte en geslaagde Sinterklaasmiddag in de Coop! Grote opkomst Sinterklaasfeest bij Coop Hengevelde!”
Salom van de Hemel op aarde
 
Dikke duim: Ik ben cool toch?