Halve eeuw bij HEBO

Vandaag, 24 oktober, was een feestelijke dag bij HEBO Kozijnen BV. Twee medewerkers vierden hun 25-jarig dienstjubileum. Daarvoor zijn ze met hun familie door directeur Norbert Kuipers en zijn vrouw Leonie uitgenodigd voor een gezellige dag uit, waarna bij terugkomst een feest met alle collega’s volgde.

Erik Breukers begon op 3 juli 1989 bij HEBO Huis in de prefab woningbouw. Na enkele jaren, in 1993, heeft deze Haaksbergenaar de overstap gemaakt naar HEBO Kozijnen, waar hij de eerste jaren op de spuitafdeling heeft gewerkt. Hier heeft hij menig kozijn van de juiste kleur voorzien. Daarna stroomde hij door naar de afdeling afmontage waar hij de kozijnen en ramen van het nodige beslag heeft voorzien. Na 3 jaar binnen HEBO te hebben gewerkt is hij een nieuwe uitdaging aangegaan, hij werd servicemonteur. En tot op de dag van vandaag rijdt hij het hele land door om bij klanten problemen op te lossen, ruiten te plaatsen of rolluiken of screens af te stellen.

Sinds enkele jaren zorgt hij daarnaast, via zijn verhuurbedrijf Boberik, voor de feesttent tijdens het jaarlijkse bouwvakfeest. Ook is hij inmiddels de ‘huisleverancier’ van springkussens.

Jos Lansink, eveneens uit Haaksbergen, moet eigenlijk nog een maand wachten op zijn jubileum. Want hij kwam op 27 november 1989 bij HEBO Kozijnen in dienst als medewerker van de afdeling afmontage. Daar heeft hij menig kozijn, draai-kiepraam, luik en hefschuifpui voorzien van beslag. Toen in 2005 de nieuwbouw van het kantoorpand vorderde, waarin ook een nieuw magazijn in werd gecreëerd, heeft hij aangeboden om magazijnbeheerder te worden. Tot ieders tevredenheid zorgt Jos nu al jaren voor een gevuld magazijn, zodat collega’s de beschikking hebben over de nodige materialen. Tevens heeft hij voor vele orders reeds de nodige materialen verzamelt en verpakt, zodat het klaar staat voor bijvoorbeeld de opleverservice.

Collega’s en directie feliciteren Erik en Jos van harte met hun 25-jarig dienstverband!