Hengeveldse avond op zondag 28 december

Aanstaande zondag vindt de 8e editie van de Hengeveldse avondplaats. Een avondvullend programma met veel Hengeveldse muzikanten,  voor iedereen. Zeer zeker niet alleen voor Hengevelde, maar ook voor mensen van buiten Hengevelde die van live muziek houden of zelf live muziek willen boeken. Daar is deze avond voor in het leven geroepen. De organisatie maakte deze week de line up bekend; hiernaast in willekeurige volgorde. Van de 8 acts zijn er maarliefst 5 een primeur dit jaar! De eerste keer dat ze op de Hengeveldse avond staan. De avond begint om 18.30 uur in de grote zaal en de entree is gratis. Er gaat een grote 'pet' rond (zie bij lees meer) waarvan de opbrengst bestemd is voor de muzikanten.

* Knap'n
* the Bad News
* Lynn te Riele  (de dochter van!) (primeur!)
* Dionysus  (primeur!)
* dokter Watjes  (primeur!)
* Merle Kuipers
* Travelling Wilburys tribute  (primeur!)
* MidlifeCowboy  (primeur!)

 
31 december
is er de traditionele oudejaarsmiddag. Gewoon gezellig met je vrienden/vriendinnen een borrel drinken op het oude jaar. Met oliebollen natuurlijk.
 
1 januari
's nachts organiseren de gasten van het café de oud en nieuw party. vanaf een uurtje of 1.00 uur zijn de deuren van het café open en iedereen is er welkom.
 
1 januarivanaf 19.00 uur afscheidsfeest en Nieuwjaarsparty. Afscheid van Lieke en Debbie bij Varenbrink.