Herberg de Gebrande Waateren volop in bedrijf met bouwvakprogramma

Herberg de Gebrande Waateren maakt zich op voor de laatste week van de bouwvak. En daarin zitten ze zeker niet stil. Zo is gaan ze vanavond verder met de Tapasavond, waar nog enkele plekjes vrij zijn. Verder is er een Apresskiparty, Franse Zondag, een fietstocht en een pubquiz. Hieronder het volledige programma. Voor alles geld, meld je even aan dan weet de Herberg waar ze rekening mee kunnen houden!

- 31/07 : Tapasavond
Met Spaanse temperaturen van vandaag beloofd het een heerlijke zomeravond te worden! We serveren heerlijke tapas aan tafel en sluiten af met een lekkere crema catalana! Hierbij serveren we natuurlijk lekkere spaanse sangria, wijnen en bieren! Reserveer snel de laatste plekken!??

- 01/08 : Megakark Apresskiparty!
Kom genieten van de apres ski sfeer op op ons terras! DJ Cem East draait de platen en het was nog lang gezellig bij de Herberg! We beginnen om 20.30?

02/08 : Franse Zondag
We nemen je mee naar Frankrijk! Geniet van lekkere franse specialiteiten, lekkere kaas, baquettes en goede franse wijnen!?

03/08 : Fietstocht
Maandag is fietsdag dus kom tussen elf en twaalf naar de Herberg voor een een mooie tocht! De tocht inclusief wat lekkers en een drankje onderweg zijn te verkrijgen voor 6 euro en na de tijd serveren we een heerlijke Schnitzel met champignonsaus voor maar €12,50!

04/08 : Pubquizz
Speel jij mee met de quiz? Geef je team snel op en speel mee voor leuke prijzen! Kasper Put zal de avond presenteren dus dat wordt gezellig!!??