Hoofdsponsor Haringparty Hof van Twente bekend: Très Chic Bridal Wear

Volgende week is het tijd voor de vierde editie van de Haringparty Hof van Twente. De organisatie is verheugd en trots te kunnen melden dat Très Chic Bridal Wear dit jaar als hoofdsponsor optreedt. Mede dankzij de steun van de hoofdsponsor garandeert de organisatie een spectaculaire editie in Hengevelde.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Geniet van een gezellige preuverie met diverse foodkraampjes die smakelijke gerechtjes aanbieden van Slagerij Stefan Beld, Keurslagerij Brummelhuis, THOMS Concept Catering, Grefte Vleeskuikens en Bistro de Kolenbrander, allemaal op het feestelijke terrein van de Zomerfeesten in Hengevelde.

De Haringparty zou niet compleet zijn zonder entertainment. Dit jaar kun je genieten van fantastische live muziek van Around 69. De toppers van Around 69 gaan er zeker een feestje van maken!

Dit jaar ondersteunt de Haringparty Hof van Twente twee goede doelen: een herdenkingsbos bij het Hengeveldse kerkhof en een nieuwe klusruimte voor vrijwilligers om gemeenschapsvoorzieningen te onderhouden.

Wil jij er ook bij zijn? Wacht niet te lang en meld je aan! Kaarten zijn nog verkrijgbaar tot en met dinsdag 18 juni 15.00 uur en zijn te bestellen op www.haringpartyhofvantwente.nl