ICS Computers ondergaat gedaanteverwisseling

Het is u vast niet ontgaan! Wie vanaf Goor Hengevelde binnen komt rijden: De metamorfose aan het Wegdam 2 van ICS Computers (Inter Continental Services). Het zat al jaren in de pen, eindelijk is het zover.
De verbouwing van het pand van ICS is klaar.
In maart 2021 begonnen, nu vier maanden later is het karwei geklaard en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Een geheel vernieuwde showroom met spreekruimte en een nieuwe gevel die de organisatie nieuw elan zal gaan geven.
Op de vraag waarom reageert de altijd enthousiaste mede-eigenaar John Pierik als volgt: “Het was nodig. Met de vernieuwde showroom en spreekruimte kunnen we klanten nu ook echt ontvangen en laten zien wat we doen. De nieuwe professionele uitstraling past bij wat wij de klant kunnen bieden.”

De 'bouwpastoor in actie'

Bouwpastoor Mahmoud Jaafil over de verbouwing: “Het kostte veel bloed, zweet en tranen maar nu is dan eindelijk de verbouwing op zijn eind. Ik denk dat we als ICS zijnde erg trots kunnen zijn op het eindresultaat. Ik denk dat het pand met het vernieuwde logo op onze voorgevel een echte eyecatcher is geworden, die meteen opvalt als je Hengevelde binnen komt rijden.”

John Pierik begon 1997 in zijn slaapkamer aan de Gorsveldweg. Inmiddels is het ICT-bedrijf al vele jaren gevestigd op het industrieterrein in Hengevelde aan Het Wegdam 2. ICS is uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken.

Via deze weg wil ICS iedereen bedanken die heeft geholpen bij de realisatie van deze verbouwing. In het bijzonder:

Aannemersbedrijf Exterkate!