Jolanda 25 jaar bij Pierik Accountancy

Woensdag 1 juni 2022 is het alweer 25 jaar geleden dat Jolanda Stegeman-Kranenberg in dienst is getreden bij Pierik Accountancy.

Jolanda is van alle markten thuis. Ze combineert haar functie als fiscalist met haar werkzaamheden als assistent-accountant. Ze heeft zowel agrarische als MKB-klanten in haar portefeuille. Maar ook particulieren zijn bij Jolanda in goede handen. Ze is deskundig, betrouwbaar en zeer begaan met haar klanten. Naast haar werk bij Pierik Accountancy runt ze samen met haar man Herwin een agrarisch bedrijf en is ze moeder van Anouk en Luuk. Kortom: stilzitten komt niet in haar woordenboek voor! Jolanda houdt er niet van om in de belangstelling te staan, maar dit jubileum is daarvoor te bijzonder.

De collega’s van Jolanda hebben haar daarom vandaag alvast in het zonnetje gezet. Een groot doek siert het kantoorpand en een prachtige jubileumtaart werd aangesneden bij de koffie. Hierbij werd een filmpje getoond met felicitaties en lovende woorden van klanten en collega’s. Donderdag zal er feest worden gevierd en staan er Jolanda nog meer verrassingen te wachten.

Jolanda gefeliciteerd en nog vele mooie jaren bij Pierik Accountancy!