Klasse prestatie Coop Hengevelde: 4e ‘Beste Coop van Nederland’

Al een aantal weken is bekend dat Coop Hengevelde zich heeft geplaatst voor de finale van de beste buurt Coop van Nederland. Vanmiddag vertrokken ze met alle medewerkers naar de uitreiking hiervan in Nijkerk. Een prachtige avond voor de medewerkers, maar ook wel een beetje spannend! Uiteindelijk was er de grote prijsuitreiking. (Klik HIERvoor de video). Vervolgens heeft de Hengeveldse supermarkt niet gewonnen, maar hebben ze een prachtige 4e plaats behaald. Gefeliciteerd met het bereiken van deze uitmuntende prestatie dames en heren van Coop Hengevelde. Carla Hemel: ”In de bus op weg naar Nijkerk één en  al gezelligheid met al ons personeel. De bus werd nog even versierd, nagels  werden door de meiden nog gelakt in de bus en de muziek ging op volle toeren. In Nijkerk aangekomen werden we verwelkomd door directie. Met zijn allen op de foto en op naar de feestzaal. Daar vielen we met ons personeel wel op. We waren de enige met mooie spandoeken, waarop Hengevelde op de kaart werd gezet: 

Toeters door ons aan en toen heerlijk eten met zijn allen. Om 19.30 uur volgde de spannende uitreiking. Vol spanning stonden we op het podium.  Super trots om met ons team een 4e plek te hebben behaald van de 103 Coop winkels in onze categorie. We ontvingen een cheque van €500,- voor de personeelspot en een mooie bos bloemen. Geweldig om dit te bereiken. 2 jaar Coop, nu (bijna) met een geheel nieuw team van personeel. Na de uitreiking brak het Coop feest los. Er werd volop gedanst en veel gelachen.

Om 23.00 gaan we met een goed gevoel terug naar Hengevelde, waar we morgen om 8.00 weer voor jullie klaar staan! Uiteraard om ook het feest onder de klanten te vieren met veel lekkernijen".