Markesingel 38 te koop! We zijn weer op de markt!

Nu onze kinderen bijna allemaal het ouderlijke huis hebben verlaten wordt ons het huis te groot. Graag willen we in Hengevelde een nieuw huis bouwen en zetten we ons huis te koop..
Voor een rondleiding en veel meer informatie kun je een kijkje nemen op https://markesingel38.nl

Omschrijving

·         Gebouwd in 1984 en compleet verbouwd in 2000

·         Woonoppervlakte 197,7 m2

·         Aantal kamers 8, waarvan 5 slaapkamers

·         Energie label C.

Deze landelijk gebouwde, luxe afgewerkte familiewoning met kantoor aan huis en mooi aangelegde tuin is gelegen in een kindvriendelijke, rustige buurt met voldoende parkeerruimte.

De woning is in 1984 gebouwd als een prefab woning met een voor deze tijd zeer hoge isolatiewaarde. Dit is helaas niet in het energielabel opgenomen, omdat dit niet als optie in te vullen was. Echter is de gasrekening het bewijs. In 2000 is de woning compleet gerenoveerd en verbouwd om weer aan de meest moderne eisen te voldoen. Hierbij is een riant kantoor gesitueerd op de begane grond. Ramen en deuren zijn vervangen door nieuwe Hebo draaikiep kozijnen voorzien van dubbelglas, de badkamer is vernieuwd en er is een dakkapel geplaatst. Daarnaast zijn er twee overdekte terrassen aangelegd.

Indeling

Begane grond

Hal

U wordt ontvangen in de ruime hal, voorzien van antieke estrikken vloer. In de hal bevinden zich de garderobe, meterkast, een zeer ruim toilet met wandcloset en fonteintje en de open bordestrap naar de eerste verdieping.

Kamer

Zeer ruime L-vormige kamer voorzien van een oude eiken wagondelen vloer en een lichte kleur natuurstenen openhaard, terrasdeur naar de voortuin en schuifpui naar overdekt terras aan de achterzijde. De kamer kan worden afgesloten van de keuken door met glas in lood voorziene schuifdeuren die in de wand schuiven.

Keuken

De sfeervolle keuken is uitgerust met een werkblad van Belgisch blauw hardsteen en een porseleinen spoelbak met een bronzen kraan. Daarnaast is er een aparte Quooker (bj. 2017), een 5 pits Atag smeedijzer op glas gaskookplaat (bj. 2015), afzuigkap in een schouw, Siemens combioven (bj. 2015), Siemens borden verwarmer (bj. 2015), Miele vaatwasser (bj. 2015), koelkast, apothekerskast en servieskast. Vanuit de keuken heeft u middels een draaikiepdeur toegang tot het overdekte terras aan de achterzijde. De keuken is doorlopend naar de berging voorzien van antieke estrikken.

Berging

De berging heeft in een vaste kastenwand een aansluitingen voor droogtrommel en wasmachine. De berging is voorzien van drie deuren. Een deur leidt naar de achtertuin, een deur naar de oprit en een deur naar het kantoor.

Kantoor

Het kantoor is voorzien van een inloopkast. In deze ruimte bevindt zich ook de CV-ruimte voorzien van HR CV ketel uit 2015 en een waterontharder.

Schuur

Tijdens de verbouwing is van de oorsprongelijke losstaande garage een ruime schuur/berging gemaakt.

Eerste verdieping

Slaapkamers

Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping. Aan de overloop bevinden zich vijf slaapkamer. Alle vijf de kamers zijn voorzien van houten laminaat parket. Vier van de vijf kamers zijn voorzien van vaste kasten.

Badkamer

Naast de vijf slaapkamers is er ook de toegang naar de ruime, nette badkamer. De badkamer is voorzien van een tweepersoons ligbad, aparte douche, wandcloset, wastafel met massief oud eiken aflegplanken en een spiegel met extra vergrootspiegel, roterende apothekerskast met grote passpiegel voorzien van massief oud eiken voorfront. De badkamer wordt verwarmd middels elektrische vloerverwarming en wandradiator als handdoekenrek.

Tweede verdieping

Ruime beloopbare zolder, bereikbaar via vlizotrap vanaf de overloop.

Tuin

De fraai aangelegde tuin op het zuiden biedt volop privacy en is het hele jaar mooi groen door in 2018 aangelegd kunstgras. Naast het overdekte terras aan de achterzijde bevindt zich een waterpartij voorzien van een elektrische pomp.

Bijzonderheden en extra's

De woning is rondom voorzien van zonnescreens en vliegenhorren in alle raamkozijnen.

Aan de straatzijde bevindt zich een extra overdekte stalling voor bijvoorbeeld motoren, fietsen of brommers. Echter, kan deze stalling ook gebruikt worden voor extra tuingereedschap of de grasmaaier die u niet meer nodig heeft. Niet alleen aan de achterzijde, maar ook aan de zijkant van de woning is een overkapping met terras, ideaal om bijvoorbeeld een jacuzzi te plaatsen.

Aan de voorzijde en tuinzijde bevinden zich buitenwaterkranen en elektrapunten. Daarnaast kan de tuin besproeid worden uit een eigen bron. Het water uit de bron is roestvrij.

Bent u enthousiast geworden over onze prachtige woning? Komt u dan eens kijken, onder het genot van een kop koffie of thee leiden wij u graag rond in ons huis. Neemt gerust contact op met Rob Kuipers, 0653928780. Voor meer informatie kunt u ook een email sturen naar kuipers3sp@gmail.com

Locatie

·         Markesingel 38

·         7496 BB Hengevelde.

·         Perceel: DDN01 K 0815 met een oppervlakte van 465 m2 en daarnaast een stuk grond in bruikleen van de gemeente groot 135 m2.