Maykel Kuipers, nieuw gezicht bij Wolterinck Mode en Vakkleding in Hengevelde

Maykel Kuipers

Marcel en Annette Wolterinck hebben een nieuwe collega. Vanaf 1 september 2021 komt Maykel Kuipers als partner bij in het bedrijf. Een zeer bijzondere collega dus!

Wolterinck Mode en Vakkleding slaat een nieuwe weg in. Waar de afgelopen jaren het assortiment met de markt mee veranderde, is de specialisatie op bedrijfskleding nu groter dan ooit. Met het binnenhalen van Maykel Kuipers wordt deze tak verder versterkt. Maykel heeft ruim 15 jaar ervaring in de bedrijfskleding en is specialist op het gebied van PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Hij heeft veel kennis van allerlei mogelijke vormen van bedrijfskleding, denk aan arm- en handbescherming, oog- en gelaatsbescherming, been-en voetbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming, ademhalingsbescherming, valbeveiliging en BHV (EHBO) artikelen.

Maykel is 47 jaar en woont sinds jaar en dag in Eibergen met partner Cindy. Samen hebben zij twee kinderen, zoon Sem en dochter Pam.

Het bedrijf van Marcel en Annette krijgt een nieuwe naam door de komst van Maykel. Bij WolterinckKuipers kunt u (nog steeds) terecht voor uw bedrijfskleding in uw eigen huisstijl. Borduringen en bedrukkingen blijven van hoge kwaliteit. Per heden werkt WolterinckKuipers ook met een kledingmanagementsysteem om de klant compleet te ontzorgen. Het eigen assortiment van de klant is hierin beschikbaar en per drager te bestellen.

Met een nieuwe naam en een nieuw gezicht blijft na ruim 30 jaar het oude en vertrouwde gewoon nog aan de Goorsestraat 22 en met hetzelfde telefoonnummer: 0547 333264. Maykel is bereikbaar via maykel@wolterinckkuipers.nl of 06 49 39 07 55.

 

Historie:

Ruim 30 jaar geleden startten Marcel en Annette met hun onderneming in bedrijfskleding. Marcel ging letterlijk ‘de boer op’ met zijn zogenaamde SRV-wagen, destijds aangekocht bij Henk en Jannie Dreteler uit Diepenheim. Met het magazijn aan huis groeide het bedrijf. Een nieuwe vrachtwagen met 8 meter oplegger werd aangekocht en de klantenkring werd groter. Door de markten in Diepenheim, Laren én Beltrum, waar Marcels familie vandaan komt, werd het bedrijf een begrip in de regio rondom Hengevelde. Steeds vaker kwamen de klanten ook bij het bedrijf aan huis. Zowel bij de mensen thuis, op de markten als aan de Diepenheimsestraat liepen de zaken goed. Klanten kwamen voor nieuwe kleding of nieuw schoeisel, maar een praatje hoorde er ook altijd bij.

In 1998 openden Marcel en Annette hun huidige winkel aan de Goorsestraat 22. De meubelzaak van Louis Smit werd volledig verbouwd tot een kledingzaak met drie vloeren. Met merken voor heren en dames als Setterhouse, voor kinderen Salty Dog, voor jongeren Mustang en de bekende bedrijfskledingmerken als: Tricorp, FHB, Santino en Olymp, was er voor ieder wat wils. Het merk Brams Paris werd ook behouden en voeren ze nu nog.

De afgelopen jaren is de dames- en kindermode uit de winkel verdwenen. De herenmode is fier overeind gebleven met jeans en modieuze Olymp blouses.

Marcel en Annette specialiseerden zich nog meer in bedrijfskleding. Kwalitatief hoogwaardig, veilig conform voorschriften en indien wenselijk bedrukt of geborduurd. Door grote aantallen in te kopen kan ‘die kleine winkel uit dat kleine dorp’ nog altijd een scherpe prijzen bieden.

Marcel doet veel zelf en besteed daarom niet veel drukwerk uit. Bijna alles gaat in eigen beheer. Ondanks zijn vele hobby’s brengt hij vele uren in zijn winkel door. Met Annette in de verkoop en op de administratie, runnen ze hun bedrijf toch al mooi weer 30 jaar. Van grond af aan opgebouwd, iets om trots op te zijn. Samen met medewerkster Mariël gaat het ze goed af. Maar er gaat wel veel tijd in zitten… Dat is geen probleem, maar als de jaren enigszins gaan tellen, kijk je vooruit. Marcel en Annette zijn dan ook erg blij dat er in Maykel Kuipers een collega en ook partner is gevonden.

Maykel Kuipers