Meat & eat met 3FM talent Elske Dewall bij Woeste Wieven op 17 mei

De zeer getalenteerde singer-songwriter Else DeWall werd door 3FM uitgeroepen tot ‘Serious Talent’ en leverde de titeltracks voor de speelfilm ‘Alle Tijd’ en voor de tv-serie ‘Moordvrouw’. Ze zong samen met sterren als Lionel Richie en Jonathan Jeremiah en trad op met het Metropool Orkest. Ze nam deel aan het project ‘Leonard Cohen in het Fries’, wat mede bepalend was voor haar doorbraak. Ze was verschillende keren te gast in DWDD en nam haar debuutalbum op in Amerika. Op zondagmiddag 17 mei geeft ze een concert bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim.Tijdens haar derde theatertour, waarin ze een aantal nog niet eerder uitgebrachte nummers laat horen, wordt Elske vergezeld door drie muzikanten en dat resulteert in een intieme setting, bij uitstek geschikt voor de sfeervolle podiumzaal van De Woeste Wieven.

Elske wordt door haar vakbroeders gezien als één van de grootste zangeressen van dit moment en oogst veel respect voor haar rol als muzikale duizendpoot, componiste en producer en beschikt over een gezonde dosis zelf relativerende humor waarmee ze tijdens de theateroptredens ook veel lachers op haar hand krijgt.

Bezoekers van dit concert kunnen gebruik maken van een bijzondere aanbieding. Voor

€ 9,50 exclusief eventuele verzendkosten kunnen ze zich op vertoon van het via de sitewww.dewoestewieven.nlonline gekochte ticket op de intekenlijst laten plaatsen voor de nieuwe cd van Elske. Die komt in het najaar uit. De cd wordt gesigneerd en thuisbezorgd een week voor de officiële releasedatum.

Na afloop van het concert is er voor een beperkt aantal gasten de gelegenheid samen met Elske DeWall en haar muzikanten te eten en nog even na te genieten van het concert. Kaarten daarvoor kunt u ook reserveren via de site.

Aanvang concert: 15.00 uur, zaal open 14.00 uur

Adres: Erve Bonkert, Deldensestraat 11, Diepenheim

Toegangskaarten € 20,-- aan de zaal of via ticketscript op de site

www.dewoestewieven.nlmet korting

Ook kaarten voor de Meet & Eat zijn via ticketscript te bestellen

Voor meer informatie:

De Woeste Wieven op Erve Bonkert

0547 380714