Wij heten nu MK Bedrijfskleding & PBM’s!

‘Anderhalf jaar geleden veranderde Wolterinck Mode en Vakkleding van naam als gevolg van mijn intrede als partner binnen het bedrijf. Onder de gewijzigde naam Wolterinck-Kuipers Bedrijfskleding en PBM’s hebben wij sindsdien tijd genomen het bedrijf en onze dienstverlening klaar te maken voor een soepele overdracht.

Wat gaat er veranderen?
De overname van het gehele bedrijf is sinds 1 januari 2023 een feit. Annette Wolterinck is gestopt met haar werk en Marcel Wolterinck blijft nog tot 31-12-2023 zichtbaar en betrokken bij het bedrijf.

Vanaf 1 januari 2023 gaan wij verder onder de nieuwe naam MK Bedrijfskleding & PBM’s. Dit om het bedrijf ook in naam en uitstraling een nog meer persoonlijk tintje te geven. Immers doen wij als personen zaken met u.

Het interieur van onze winkel in Hengevelde wordt momenteel onder handen genomen voor een frisse start van 2023. Komt gerust eens een kijkje nemen, de koffie staat klaar!’

De bedrijfsgegevens blijven nagenoeg gelijk. Uiteraard wordt de huisstijl aangepast aan de nieuwe bedrijfsnaam en wijzigen onze e-mail- en internetgegeven. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website www.mkbedrijfskleding.nl en de webshop www.vakkledingonline.nl.

Onderstaande emailadressen zijn actief vanaf 1 januari 2023:

info@mkbedrijfskleding.nl

administratie@mkbedrijfskleding.nl

orders@mkbedrijfskleding.nl

marcel@mkbedrijfskleding.nl

maykel@mkbedrijfskleding.nl

Tot slot
Wij zijn Marcel en Annette dankbaar voor de mogelijkheid en hun vertrouwen in ons om dit mooie bedrijf te mogen voortzetten. Wij nemen hun visie en waardevolle ervaringen mee in onze nieuwe eigentijdse manier van dienst verlenen: klant- en servicegericht werken en het leveren van maatwerk, zowel online als in de winkel. Dus graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Maykel Kuipers

Cindy Posthuma