Op 20 december open dag Dierenkliniek de Hofmarke

Eindelijk is het zover! Ruim een maand zitten we er nu, aan de Goorsestraat 3 in Hengevelde. Samen met het team zijn we in januari 2023 gestart in een tijdelijke constructie en we voelen ons helemaal op onze plek. Wij, dierenartsen Carolien Roozeboom en Rianne Harperink, zijn blij dat de verhuizing soepel verlopen is en dat we al veel enthousiaste klanten hebben mogen ontvangen in het mooie Hengevelde.

De locatie heeft alles wat een dierenkliniek nodig heeft. Je kunt bij ons terecht voor goede zorg, maar ook voor het krijgen van advies, het afhalen van geneesmiddelen, voer en andere producten. We hebben een ruime wachtkamer met een balie en een grote spreekkamer. Daarnaast zijn we in het bezit van een goede röntgenruimte en een laboratorium voor de bloed-, urine- en ontlastingsonderzoeken. Ook is er gedacht aan een speciale kamer waar we onze operatiepatiënten voorbereiden voor een operatie of voor het behandelen van het gebit bij dieren. Deze ruimte is nodig omdat wij veel uitgebreide gebitsbehandelingen uitvoeren en daarbij gebruik maken van dentale röntgen en speciale apparatuur om zoveel mogelijk (soms zeer uitgebreide) gebitsproblematiek te kunnen behandelen. Uiteraard mag een operatiekamer met goede bewakingsapparatuur niet ontbreken. Als de patiënten klaar zijn met hun ingreep komen ze terecht in onze recovery. Dit is een plek om rustig wakker te worden of waar je dier kan verblijven voor behandeling. Het liefst is een huisdier natuurlijk lekker thuis bij de eigenaren, maar we doen ons best om het verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk te houden.

Nieuwsgierig geworden naar ons? We hebben al veel mensen mogen ontvangen, zowel op onze tijdelijke locatie als nu op de nieuwe stek, maar van een officiële open dag was nog geen sprake. Daarom openen wij 20 december van 15.00 tot 20.00 uur onze deuren voor iedereen om een kijkje achter de schermen te nemen. We hebben leuke activiteiten voor jong en oud. Benieuwd hoe het eruit ziet of wat wij te bieden hebben? Dan ontvangen wij je graag!