Op zoek naar een gave zomerbaan? Kom werken bij THOMS!

@thomsconceptcatering zoekt minimaal 10(!) nieuwe zomerkrachten voor de maanden juli en augustus. Wil jij deze zomer samen met je vrienden / vriendinnen werken op een gaaf meerdaags evenement? Meld je dan nu aan!

In de maanden juli en augustus van dit jaar zijn wij tijdelijk op zoek naar jongens en meisjes die ons kunnen helpen in de foodtrucks. Wij draaien deze zomer een groot evenement op Vliegveld Twente waarbij we elke dag met een groot team de lekkerste gerechten klaarmaken voor bezoekers van het theaterspektakel Hanna van Hendrik.

Werkzaamheden bij ons bestaan o.a. uit het bereiden van eten en alles wat daar bij hoort. Denk hierbij aan het klaarzetten van de foodtruck, het uitserveren van gerechten aan gasten en natuurlijk het schoonmaken van de foodtrucks na een evenement. Geen werkdag is bij ons hetzelfde en je werkt altijd in een jong en enthousiast team. Samen klaren we de klus. Nog niet zo veel ervaring in de horeca, maar sta je te popelen om bij ons je handen uit de mouwen te steken? Geen probleem! Wij leren je dit maar al te graag.

Wat wij te bieden hebben?

Een oergezellig team food-liefhebbers.

Spraakmakende events (en spraakmakende afterparties!); jij mag erbij zijn!

Een goed salaris. Wij vinden het minimumloon te weinig dus betalen jou een fatsoenlijk loon waar je in je vrije tijd leuke dingen mee kunt doen.

De meest afwisselende bijbaan ever.

Flexibiliteit: je werkt als het jou uitkomt. We werken op inschrijving en je bepaald zelf je rooster.

Regelmatig komen wij met de vaste poule oproepers samen voor een lekkere vrij-mi-bo of workshop. Bij ons is het nooit saai!

Een bijbaan die meerwaarde geeft aan je CV.

Ben jij deze zomer beschikbaar en heb jij geen last van een ochtend- of ’s avondslaathumeur? Stuur een korte motivatie naar info@thomsconceptcatering.nl t.a.v. Thom Hartgerink (of een Whatsappje naar 06-30731012) en we nodigen je uit voor een gesprek.