Opnieuw drie jubilarissen bij HEBO Kozijnen

Marcel ten Hoopen, Florens Heller en Ronny Ooink hebben op vrijdag 12 oktober, met hun naasten,  een mooie dag aangeboden gekregen van Norbert en Léonie Kuipers, omdat zij 25 jaar in dienst zijn bij HEBO Kozijnen BV. De dag werd afgesloten met een receptie, waarbij alle collega’s aanwezig waren.
De in Rietmolen geboren en getogen Marcel ten Hoopen heeft na zijn LTS metaalopleiding eerst 4 jaar bij een metaalbedrijf in Haaksbergen gewerkt:
 
Toen daar minder werk was, heeft hij bij HEBO gesolliciteerd en is op 1 september 1993 aangenomen. Na enige tijd op de afdeling schuren en bij de hefschuifpuien kwam hij op de afdeling ‘Machinale’. Daar heeft hij gewerkt aan de SCM, de Hertweck en de Conturex. Naast dat deze rasechte tukker fan is van Ajax…, is hij ook een enorm muziekliefhebber.  
De uit Losser afkomstigeFlorens Heller heeft eerst bij enkele aannemersbedrijven gewerkt, alvorens hij op 1 september 1993 bij HEBO in dienst kwam als werkvoorbereider hefschuifpuien. Vele jaren was hij verantwoordelijk voor alle hefschuifpuien die door HEBO geleverd werden. Sinds enkele jaren zijn de taken op de afdelingen verkoop en werkvoorbereiding herverdeeld en is hij als medewerker op de afdeling ‘verkoop binnendienst’ belast met alle mogelijke kozijnen die bij HEBO geproduceerd kunnen worden. Naast zijn werk bij HEBO houdt Florens zich graag bezig met zijn gezin, de tuin en gaat hij graag met zijn vriendin en kinderen op vakantie.
Ronny Ooink woont ook al zijn hele leven in Haaksbergen, inmiddels jaren getrouwd en met 2 kinderen. Na de LTS en de MAS heeft hij op de MTS werktuigbouwkunde gestudeerd. Zijn eerste baan was als CNC draaier in de metaal, maar tijdens een recessie moest hij op zoek naar ander werk. Zo kwam hij op 6 september 1993, in eerste instantie tijdelijk, bij HEBO terecht. Na een periode op de afdeling schuren rolde hij door naar de afdeling machinale. Lange tijd was hij CNC werkvoorbereider, waarbij hij de programmering en aansturing van de machines verzorgde, en tevens storingen diende op te lossen. Tegenwoordig staat hij weer fulltime aan de machines. In zijn vrije tijd is hij bezig met zijn gezin, of op de boerderij van zijn oom en neef te vinden: maïs hakselen of gras inkuilen blijven een grote hobby.
 
HEBO Kozijnen BV feliciteert Marcel, Florens en Ronny met hun 25-jarig dienstverband!