‘Overwerken voor het Goede Doel’, ook Hengevelde doet mee

"Op vrijdag 27 maart gaan we van 18.00 – 02.00 uur ‘Overwerken voor het Goede Doel’. Van de nieuwe stichting Doors Wide Open uit De Hof hebben we een aanvraag gekregen. Stichting Doors Wide Open geeft hulp bij stille armoede aan personen en gezinnen met financiële problemen binnen de gemeente Hof van Twente. Ze willen graag een pr-plan en diverse communicatiemiddelen waaronder een moderne website. Deze (grote) vraag leent zich goed om gedurende 8 uur aan te werken met een aantal ondernemers uit De Hof, waaronder MarkT-DEsign uit Hengevelde"aldus Mark Tuinte van MarkT-DEsign.

8 Uur Overwerken is een internationaal bestaand concept. Op 27 maart wordt er in diverse steden en dorpen in de wereld overgewerkt voor het goede doel. MarkT-DEsign zal deze avond in nauwe samenwerking met verschillende ondernemers en vrijwilligers uit de Hof van Twente zorg dragen voor de realisatie van de website. "Wij zijn op die avond en nacht allemaal te gast bij Buro VH in Delden. De organisatie van deze avond is in handen van De Hof van Twentse Uitdaging".

De Hof van Twentse Uitdaging is een ondernemersnetwerk in Hof van Twente dat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleert en organiseert. Een netwerk van ondernemingen die hun maatschappelijke betrokkenheid tonen in concrete acties en daarmee het leefklimaat in Hof van Twente verbeteren.

De uitdaging wordt opgepakt door de volgende bedrijven:

Tevens zal Jill van der Straat (student communicatie) haar steentje bijdragen voor het goede doel