Party Verhuur Twente uit Hengevelde stelt zich voor!

“Het ondernemen begon toch echt wel te kriebelen. In de zomer zijn we begonnen met het schrijven van een plan, waar we eigenlijk allebei enthousiast van werden. Zodoende hebben we de knoop doorgehakt en hebben we ons ingeschreven bij de KVK.” Aangenaam! Wij zijn Kevin & Youri Tuinte, eigenaren van Party Verhuur Twente.

Sinds begin augustus zijn wij een bedrijf begonnen in het verhuren van grote opblaasfiguren voor bijzondere gelegenheden of leeftijden. Nu, een aantal maanden verder, staat alles in de startblokken. “We kunnen niet wachten om jarigen te verrassen met onze leuke opblaasfiguren.” De verschillende mijlpalen of jubilea in je leven vieren is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het bereiken van de mooie leeftijd 50 jaar, 25 jaar getrouwd of een geboorte.

“We zien steeds vaker dat de consument kiest voor gemak, Party Verhuur Twente speelt hier graag op in. We vinden het leuk om de klant zoveel mogelijk te ontzien en bieden dit tevens aan voor een aantrekkelijke prijs. Hierdoor zijn wij de goedkoopste in de regio Twente en Achterhoek. We bezorgen gratis in Hengevelde en zetten daarnaast de pop ook gratis voor je op! Als het feest voorbij is, halen we de pop weer op.” De broers rekenen geen borg voor de opblaasfiguren. “We vertrouwen erop dat de klant de opblaaspop compleet en in dezelfde staat, als deze geleverd is, terugbrengt”.

“Op dit moment bestaat ons assortiment uit 7 verschillende poppen, te combineren met veel verschillende teksten/banners. Denk hierbij aan diverse leeftijden (16-18-25-30-40-50- 60-65-70-75-80), maar ook aan ‘Geslaagd’, ‘Feestje’, bruidspaar, 12,5-25-40-50 jaar getrouwd, enzovoort! Ook hebben wij een grote opblaasbaby voor de geboorte van een jongen of meisje. Begin volgend jaar zullen we ook geboorteborden toevoegen aan ons assortiment. Als extra service hebben wij 21 producten aan versiering voor diverse gelegenheden, om ons aanbod nog verder te vergroten.

Reserveren gaat eenvoudig via onze website www.partyverhuurtwente.nl of een telefoontje naar 06-81714060 of 06-18663831 en wij regelen de rest!”

Party Verhuur Twente
Het Wegereef 38
7496 DD Hengevelde
06 – 18663831 / 06 – 81714060 info@partyverhuurtwente.nl www.partyverhuurtwente.nl