Patrick Broshuis 25 jaar in dienst bij Koebrugge Metaal Bewerking

Op 01 juni 2018 is Patrick 25 jaar in dienst bij Koebrugge Metaal Bewerking. Hij viert dit jubileum vandaag samen met zijn gezin en collega’s onder het genot van een hapje en een drankje.

Patrick begon zijn carrière al eerder bij Koebrugge op 15-jarige leeftijd als zaterdagwerker. Nadat hij via de Smeot-opleiding stages liep bij a.o. Tuinte, Holec, de UT, Koebrugge en Beltman is hij  in vaste dienst gekomen als draaier bij Koebrugge Metaal Bewerking, destijds nog gevestigd aan de Bentelosestraat. Inmiddels is zijn functie veranderd in 5-assig CNC Frezer. Patrick is woonachtig in Hengevelde en is getrouwd met Inge Doeschot. Samen hebben ze 2 kinderen, zoon Wes van 10 jaar en dochter Mila van 8 jaar.

Naast zijn werk is Patrick ook een groot voetbal liefhebber. Hij is vlagger bij WVV 2 en actief in het jeugdbestuur. Hij is niet alleen een groot fan van WVV maar ook van AJAX. Daarnaast is hij ook een fanatieke Formule 1 fan. Samen met een select groepje wordt er ieder jaar wel een grand prix bezocht. Collega’s en directie van Koebrugge feliciteren Patrick van harte met zijn 25-jarig dienstverband.