Pierik Accountancy ontvangt ZZP’ers voor belastingtips en adviezen

Op donderdagmiddag 14 november gaat ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente naar Pierik Accountancy in Hengevelde. Irma Dijkstra-Pierik ontvangt hen daar om kennis met hen te delen, die specifiek gericht is op zelfstandigen zonder personeel. Ook vertelt ze over de Kleineondernemersregeling (KOR), die vanaf 1 januari 2020 verandert en ze geeft tips ten aanzien van belastingzaken. “Dit is hét moment om nog een aantal zaken te regelen voor het einde van het jaar. Daarnaast heb ik het met ondernemers graag over nieuwe wetgeving en over andere onderwerpen, die goed zijn om te weten voordat 2020 begint.” Dus, ben je ZZP’er en gevestigd in de gemeente Hof van Twente of omgeving, meld je dan aan via info@zzphofvantwente.nl.

Netwerken en leren tegelijk
Deelname aan deze interessante middag, waarin we netwerken en leren tegelijk, is voor leden van ZZP Hof van Twente gratis. Ben je als ZZP’er in de Hof nog geen lid, maar wil je graag kennis maken met dit netwerk? Ook dan ben je van harte welkom tegen een vergoeding van € 25 inclusief netwerkborrel (je ontvangt achteraf een factuur per mail van ZZP HvT). De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 14 november van 16.00 – 18.00 uur aan De Höfte 1 in Hengevelde.

Word ook lid van ZZP
Hof van Twente Elke ZZP’er, die gevestigd is in de gemeente Hof van Twente komt in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden en ben je al aangesloten bij één van de ondernemersverenigingen in deze gemeente, dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot minimaal vier netwerkevents zoals deze. Ook plannen we in 2020 weer een werkbezoek met het college van burgemeester en wethouders. Dit na het succes van het werkbezoek bij Wonen Delden in april. Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

Save the date in 2020
De werkgroep ZZP Hof van Twente heeft ook in 2020 al weer vier data geprikt. Dit zijn de donderdagmiddagen 13 februari (met als thema ‘zakelijk speeddaten’), 14 mei, 3 september en 5 november. Locaties en verdere invulling van het programma volgen binnenkort. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl