Verjaardagsfeestje Pierik Accountancy in HET-tent: fanatieke boel!

Het was een gezellige boel onder de HET-tent gistermiddag. Zo’n 75 kinderen vierden de 40e verjaardag van Pierik Accountancy. Het betrof hier Accountancy, dus ging de jeugd van de Petrusschool uiteraard met cijfers aan de slag in de vorm van: bingo!  Irma Dijkstra-Pierik: ”Er werd super fanatiek gespeeld! Ondernemers in spe voor de toekomst!” Uiteindelijk gingen er 8 kinderen met een mooie prijs vandoor. Daarna was het de beurt aan Milou Haverkate van Dansstudio MiDanza om het danstalent in Hengevelde te testen. Irma: ”Nou, dat is er hoor! Binnen een kwartier hadden de kinderen een spectaculair dansje ingestudeerd!”
Alle kinderen keerden huiswaarts met een spaarvarkentje met muntdrop. De HET-tent was een prachtig decor voor een geweldige middag. Het team van Pierik Accountancy bedankt iedereen die aan het slagen van het feestje heeft meegewerkt! Zaterdagavond 7 oktober viert Pierik Accountancy haar 40-jarig jubileum met klanten en relaties. Het feest vindt plaats in een tent op de parkeerplaats naast het kantoor. Hieronder nog enkele foto’s:

Irma Pierik van Pierik Accountancy: “Toen de HET-tent destijds werd gebouwd had dat nog wel wat voeten in de aarde. Het hele kantoor schudde op haar grondvesten en telefoneren ging soms even niet door het lawaai. Naar onze mening wordt er veel te weinig georganiseerd bij dit fraaie stukje kunst. Vandaar het feestje voor de kinderen op deze plek!”

In 1977 begon Johan Pierik in Wiene (Ambt Delden) een boekhoudkantoor aan huis. Het kantoor groeide en al snel was uitbreiding in Wiene niet meer mogelijk. Er werd een nevenvestiging in Hengevelde geopend. In 1994 werd het huidige kantoorpand aan De Höfte 1 in gebruik genomen en vond de dienstverlening weer vanuit één vestiging plaats. Inmiddels werkt hier een team van 18 professionals, waaronder accountants, fiscalisten en agrarisch specialisten. Ook heeft het kantoor een eigen loonadministratie.

Foto's: Jan Schoneveld (waarvoor dank!)


Irma ontvangt een kadootje van de buurkinderen