Prijsuitreiking Decemberactie SIO Winkeliers met verre winnaars

Vanavond was dan eindelijk de prijsuitreiking van de Decemberactie van de SIO Winkeliers en wel in Hotel Hof van Twente. Annet Wolterinck en Jon Klein Breteler mochten voor sinterklaas en kerst vrouw spelen in de 8e editie van deze actie. Vele weekwinnaars hebben in december een volle boodschappentas thuis mogen ontvangen. Annet Wolterinck:
“Het was een heel karwei, daarom: . Met het rondbrengen van de tassen drinken we nergens koffie, het duurt het sowieso al langer als je met Jon op pad bent ha ha!”

Joh Klein Breteler: In totaal hadden we 4643 deelnemers, mijn moeder van 86 heeft ze allemaal geteld!”
De door de notaris Marco Lenderink getrokken lootjes maakten bekend: De winnaars kwamen deze keer van heinde en ver. Van Koekange in Drenthe tot aan Diepenheim en toch ook nog Hengevelde.

Eerste prijs Arnold Vrielink uit Diepenheim:
“Ik heb nog nooit wat gewonnen, wel vaak loten gekocht. Ik vind dit prachtig mooi, het moest toch een keer de eerste keer zijn. Ik wilde een wit voetje halen bij mijn schoonmoeder via de Bloemruiker, ik kan nu heel veel witte voetjes halen!”

Tweede prijs Kim Blokhorst uit Hengevelde:

“Ik ben er superblij mee, ik denk dat ik er een barbecue ga organiseren voor iedereen die met mijn man naar FC Twente gaat, dat is zo’n leuke groep !”

Derde prijs familie Melis uit Koekange:

“Mijn zus woont in Markelo, dan is Hengevelde nog niet echt logisch, maar wel biologisch en wel  bij EKO Twente. Dit is nog een particulier met echt geweldige spullen en een heel mooi assortiment. Het leuke bij Astrid en Nico is, er is daar een tafel met koffie, je ontmoet er allerlei mensen. Mijn zus is daar wel eens 13.00 uur binnengekomen, zij ging er om 16.30 weer weg!”

De SIO winkeliers wensen de winnaars veel plezier en graag tot ziens!

1. Arnold Vrielink een waardebon van de SIO Winkeliers van € 400,-
2. Kim Blokhorst een waardebon van de SIO Winkeliers van € 200,-
3. Familie Melis een diner bon van Hotel Hof van Twente van € 100,-

Arnold Vrielink
Kim Blokhorst
Familie Melis
De trekking van notaris Marco Lenderink