Robert Rikhof 25 jaar bij HEBO Kozijnen

Op vrijdag 17 mei 2024 werd het 25 jarig dienstjubileum gevierd van Robert Rikhof. Samen met 2 heren die tijdens de coronapandemie hun jubileum hadden, werd eerst genoten van een dag uit met Norbert en Léonie Kuipers. Aansluitend was er samen met collega’s een gezellig samenzijn bij HEBO.

Robert Rikhof startte op 1 april 1999 op de crediteurenadministratie. Hij was verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen rondom de inkoopfacturen.

In de loop van de jaren, waarin hij zich steeds verder had verdiept in de verschillende materialen die werden ingekocht, werd hij, naast de administratieve taken, steeds meer verantwoordelijk voor de inkoop van materiaal en het maken van de bijbehorende prijsafspraken. Hij heeft dan ook veel contacten met diverse toeleveranciers van HEBO en weet waar hij terecht kan voor goede prijs-kwaliteitverhouding.

Robert is woonachtig in Haaksbergen, waar hij in zijn vrije tijd graag een potje biljart speelt.

Ook Eduard van Houten en Mark Broshuis, die hun 25 jarig jubileum in juli 2020 mochten vieren, maakten er deze vrijdag samen met Robert Rikhof en hun naasten een mooie dag van. Zij konden destijds door de lockdown geen dag uit, maar daar hebben zij nu alsnog van mogen genieten.

HEBO Kozijnen BV feliciteert Robert Rikhof met zijn 25-jarig dienstverband!