SIO beleefde gezellige Nieuwjaarsreceptie

De Wegdammers Alm van Herberg De Gebrande Waateren was deze middag het decor van de nieuwjaarsreceptie van de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO. Al snel nam voorzitter Tonnie Wegdam het woord en wenste iederen een succesvol, gelukkig en gezond 2020 toe! Dit op een nieuwjaarsbijeenkomst die mede door het bedrijvenvolleybal, een benefiet voor Sierra Leone en wintersport iets minder druk was dan voorgaande jaren. Eén afwezige werd specifiek benoemd, Johan Vogt, die door alle ondernemers veel sterkte wordt gewenst in deze moeilijke tijd.
Tonnie blikte ook terug op zijn eerste jaar als voorzitter. Hier kwamen zaken voorbij als de ontwikkeling van starters- en seniorenwoningen in Hengevelde, de uitbreiding van de industrie, de kerstverlichting aan de Goorsestraat die vernieuwd is en de voorbereidingen van de Open Bedrijvendag die op 20 september plaats gaat vinden, noteer het in uw agenda!
Tonnie: "Op bestuurlijk niveau kan ik het volgende melden. Annemiek Zwienenberg heeft aangegeven te willen stoppen als secretaris. We hebben daarvoor Jeanet Koenderink benaderd. zij wil dat graag overnemen."