SIO-nieuwjaarsbijeenkomst druk bezocht, nieuwe voorzitter gepresenteerd

“t Kooltje, met als ‘bar take over’ het SIO bestuur in de bediening liep vol vanmiddag na de klassieker Feyenoord-Ajax met goed gemutste ondernemers. Het openingswoord van voorzitter Martijn Tuinte ging over de huidige situatie van de Hengeveldse ondernemersvereniging; De nieuwbouw met de daar aan gerelateerde werkzaamheden legt de Wegdamse ondernemers geen windeieren. Maar ook de uitbreiding van het industrieterrein ’t Wegdam, met meer dan 3 hectare kwam ter sprake. Het schetsontwerp wordt op korte termijn gepresenteerd aan de geïnteresseerden. Als laatste kwamen de wisselingen binnen het SIO-bestuur ter sprake. Secretaresse Annemiek Zwienenberg gaf aan in 2019 te willen stoppen, waarvoor op dit moment nog geen vervanger is gevonden. Maar ook voorzitter Martijn Tuinte gaf aan de voorzittershamer door te hebben gegeven, en wel aan Tonnie Wegdam. Tonnie:

“Martijn Tuinte kwam zo ongeveer een half jaar geleden bij mij ‘op de brink en ik dacht: Dit gaat niet over prins carnaval! De vraag was of ik voorzitter wilde worden van de SIO. Ik heb er vervolgens over nagedacht en het een en ander overlegt met mijn gezin en we kwamen er snel uit.
We gaan voor de toekomst!”

Martijn Tuinte sloot af met het bedanken van alle vrijwilligers die hebben geholpen met het aanbrengen en onderhouden van de bloemen in de zomer en de feestverlichting in de wintermaanden.  Op 6 februari wordt de verlichting weer verwijderd, mochten er nog mensen zijn die zich geroepen voelen, melden bij Jon Klein Breteler”.