SIO presenteert: Comedians eerste Hengeveldse Comedynight!

Maandag 17 februari startte de actie: Comedy Night Hengevelde. Met een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling van 5 euro kun je op 17 april genieten van een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedian en improvisatie tijdens de Hengeveldse Comedy Night! Dit allemaal bij de Gebrande Waateren in Hengevelde; aanvang 20.30 uur!
Bij iedere besteding van 10 euro ontvangt u 1 spaarzegel, een volle kaart is 20 zegels die recht geeft op een entreebewijs inclusief een welkomst- en pauzedrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de COOP. Hieronder de 5 comedians van deze avond:

Hassan el Rahaui
Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-wereld en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Want Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint.
Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen met zijn show Reset. Daar kreeg hij een geweldige recensie van de jury: “Hassan vertelt een persoonlijk verhaal over hoe hij via speciaal onderwijs is gekomen op de plek waar hij nu staat. Hij verbindt de verschillende scènes mooi aan elkaar. Zijn verhaal is bij tijd en wijle kwetsbaar, ontroerend en evenwichtig. Hassan staat heel zeker op het toneel. Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog. Reset voelt als af. Een fijne theaterpersoonlijkheid en goede verteller.”
Hassan el Rahaui is een geweldige comedian die tot zijn recht komt in elke line-up show met meerdere comedians, maar die ook met gemak op uw bedrijfsevenementen wat energie in de zaal kan brengen met zijn unieke stijl. Bovendien schrijft hij makkelijk grappen op maat zoals hij bewees bij een avond over satire in Beeld en Geluid in Hilversum (voorafgaand aan een interview met Arjan Lubach).
 
Jim Speelmans

Cabaretier en stand-up comedian Jim Speelmans jaagt met zijn geslaagde shows zijn toeschouwers de lachstuipen op het lijf. Met zijn unieke stijl is hij een verrijking voor elk evenement.

Speelmans stond als stand-up comedian in tal van clubs. Daarnaast trad hij op tijdens grote festivals als Lowlands en Crossing Border. Ook was hij op televisie te bewonderen in programma’s als Comedyfactory, Laughing matters en De Nacht van de Lach.
Verder schreef Speelmans in opdracht van BNN, samen met collega Tijl Beckand, in 2003 komische sketches voor de latenightshow Jokebox, waar veel comedyliefhebbers op afstemden.

Vervolgens stond Speelmans in het theater met avondvullende shows. In 2006 werd zijn eerste programma Hier is hij geregistreerd en uitgezonden door BNN. Later was hij nog te bewonderen in shows als Komiek zonder meer en Jim Speelmans houdt huis.

In tegenstelling tot veel andere cabaretiers vermijdt Speelmans de actualiteit en vertelt hij vooral veel absurde persoonlijke verhalen.
 
Kristel Zweers
Kristel Zweers begon haar comedy carriere in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Met het BNN programma de LAMA’s, sleepte ze samen met haar mede LAMA’s een nominatie voor de Televizier-Ring 2004 in de wacht.
Kristel Zweers, een meisje uit de provincie dat al vroeg in aanraking kwam met theater via de plaatselijke musicalvereniging. Nadat ze de havo had afgerond ging ze dan ook auditie doen aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar in Kampen (nu Zwolle) en werd daar aangenomen.

In 2001 kwam Kristel bij het Comedy Café in Amsterdam terecht alwaar ze meedeed mee aan de Lucky Strike Talent Tour en tweede werd in de Finale. Sindsdien speelt ze voor Mojo ( Lowlands, A Night of Comedy) het Comedy Café en de Comedy Explosion.
Ze toerde met vier avondvullende programma’s door Nederland en België en was één van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Van 2013 t/m 2016 woonde Kristel in Singapore en wist haar succes in het Engels door te zetten en toerde o.a. door India, Maleisië, Indonesië, en Australië. In 2016 bracht ze haar eerste Engelstalige show naar de Fringe in Perth.

Said el Hassnaoui
Said el Hassnaoui ook wel bekend als WestSaid is een entrepreneur, presentator en stand-up comedian. Naast optreden, organiseert hij met zijn bedrijf AOT Events maandelijks vele comedy shows in binnen- en buitenland.
Said is een vast lid van Bazinga Comedy Club, Comedy Explosion, winnaar van het ICFU Talent Award en Comedy Slam 2014.
Said is iemand bij wie je al moet lachen als hij opkomt. Met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban. Een leuke verhalen verteller die van begin tot einde boeit.
Said is 1 van de meest optredende comedy MC/presentator van Nederland. Daarnaast heeft hij opgetreden in Marokko, België, Schotland, Spanje, Duitsland en Ameland.
Said treedt ook regelmatig op in het Engels.
 
Wilko Terwijn
Sinds 1996 actief, eerst in de Comedy Club, nu in het Comedy Circuit. Actualiteiten spelen een grote rol in zijn optredens en samen met zijn aparte kijk op alledaagse zaken levert dat bizarre theorieën op. Niet bang voor een afwijkende mening of compleet absurdisme. Alle podia van Nederland, van groot festival tot kleine zaal, hebben al met Wilko kennis kunnen maken, waaronder Lowlands en rocktempel De Melkweg. Na een optreden in het tv-programma 'The Comedy Factory', werd hij gelijk gevraagd als vaste gast bij 'Stenders Vroeg.' Inmiddels speelde Wilko ook in Engeland in Belgie en in Duitsland.
Naast comedian is Wilko een veelgevraagd tekstschrijver. Hij was lange tijd vaste tekstschrijver voor het TV-programma Ook Dat Nog, leverde wekelijks teksten voor Raymann Is Laat, is nu de tekstschrijver voor VARA Laat-presentatrice Claudia de Breij en Javier Guzman (bekend van de Sinterklaasconference).
Schrijft voor Fhillipe Geubels meerder TV progamma’s
Hieronder de deelnemende bedrijven:
Coop  
Ayurveda 
Bazar van Jon 
Beauty inn 
Wolterinck 
Eko Twente 
Lentelink Schilder
Bloemruiker 
Keurslager Brummelhuis
Wijnhuis De Deurne
Auto Kleinsman 
Keuper Kaas 
Yess Eetsalon 
Bakkerij Nollen 
Marleen Rupert 
Ruiterparadijs 
Rotink IJzerwaren
Semmekrot 
Kolenbrander 
Hotel Hof van Twente
ICS  
Herberg Gebrande Waateren
Ten Thije Keukens