Spetterende afsluiting bouwvak bij Hengeveldse horeca

De bouwvakantie loopt helaas voor velen alweer op zijn einde. Ruim een weekje nog en menigeen moet weer aan de bak. Dat betekent nog even rustig aan doen of juist nog één keer uit je dak gaan. Zowel Café ’t Kooltje als Café De Gebrande Waateren hebben een bomvol programma gepresenteerd om iedereen nog even flink te laten genieten. Hieronder de programma’s:

’t Kooltje:

Aangezien het oh-zo rustig is in ons kerkdorpje proberen we toch de boel een beetje op te vrolijken…
Het belooft een fantastisch weertje te worden dit weekend en dus lijkt het ons een goed ideetje om weer een keer de deuren te openen!
Lyss en Ellen zijn terug van weggeweest en zullen speciaal voor jullie de koude versnaperingen rondbrengen & de welbekende biertafels volgooien met jullie favoriete drankjes!- Vrijdag zijn we geopend vanaf ‘’de tijd van het flesje’’: 16:15 uur én is er een Happy Hour van 17:00 tot 18:00 uur!
– Zaterdag openen wij ook op een respectabele middagborrel tijd: 17:00 uur en maken we er een mooie dag van.
– Zondag vertrekt de Twentebus om 13:00 uur bij ons, om daarna, wanneer de bus terugkomt, samen de (hopelijke) 3 punten te vieren op het terras.
Wie zien we dit weekend?

Herberg de Gebrande Waateren:

Tuinfeest! Wil jij de bouwvak echt goed afsluiten? Kom dan genieten van live muziek van Around69, zomerse hitjes van DJ Cem East en specialiteiten van de BeerBarrelBarbecue van Herberg de Gebrande Waateren. Dit alles in de tuin van de Herberg. Ga je loungen aan de vijver? Lekker genieten onder de tent of chillen in het gras? Het kan allemaal! Kom dus lekker genieten met de hele familie! Samen sluiten we de zomervakantie af in stijl! Entree is gratis, maar we zouden het fijn vinden dat je even je plek reserveerd zodat we weten wie we kunnen verwachten voor het eten! Meld je dus snel aan via info@gebrandewaateren.nl en mis dit feest niet!